Weekendje Weg

Een vakantie dichtbij huis deze zomer? Met de juiste reistassen en backpacks ben je meteen gepakt en gezakt voor een mini-reis in eigen land. Veel hoef je eigenlijk niet mee te nemen tijdens zo’n weekendje weg. Reis dus licht, en laat je verrassen!

Choose your country

Save my choice

Rugzakken en tassen

Vaak heb je genoeg aan een goede rugzak of draagtas waarin je meest essentiële reisspullen kunt meenemen tijdens een korte reis. Maar een comfortabele en stevige rugtas komt natuurlijk ook van pas tijdens een daguitstap zodat je ook snacks, drank en extra’s zoals regenkleding of reisspelletjes kunt meenemen.

Reistassen

Met een kleine reiskoffer of handbagage op wielen kan je reizen met nog meer comfort. Je spullen blijven netjes bewaard en het koffertje kan vlotjes naast je rollen. Zo’n kleine reiskoffer is niet alleen handig om mee te nemen op het vliegtuig, ook voor weekendje weg kan je best opteren voor handbagage-formaat. Zo hoef je niet onnodig met bagage te sleuren.

Snacks voor onderweg

Hoe ver of hoe dichtbij je bestemming ook is, met de juiste drank- en voedselhouders bij de hand kan je steeds genieten van een verfrissend drankje of verse snack. Thermosflessen houden je dranken lange tijd gekoeld en in een foodcontainer kan je zonder zorgen een lekkere lunch meenemen. Plan je een uitstap met de auto? Dan kan je een elektro-thermische koelbox aansluiten om alles lekker koel te houden.