Vitrinekasten

Foto’s, souvenirs, boeken, … Wat je ook graag verzamelt, met een vitrinekast kan je jouw favoriete items stofvrij in de kijker zetten! Bekijk hier onze collectie vitrinekasten.
Tonen als Foto-tabel Lijst

45 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Vitrinekast kopen

Een vitrinekast is een geliefd meubelstuk voor mensen die graag verschillende spullen verzamelen. Zo is een vitrinekast een mooie kast die je kan gebruiken om bepaalde spullen een bijzondere plek te geven in je interieur. Je kan een vitrinekast ook in verschillende ruimtes gebruiken. Een vitrinekast kan je in de keuken gebruiken om mooi servies en unieke glazen in de kijker te zetten. In de woonkamer kan een vitrinekast dienstdoen als opbergmeubel voor souvenirs, fotokaders, boeken, kunstplanten, … In de hobbykamer kan je een vitrine gebruiken om leuke Lego sets, kleine kunstwerken, unieke beeldjes en fan merchandise ten toon te stellen. De opties zijn eindeloos!

Verschillende vitrinekasten

Een vitrinekast kan je in verschillende vormen en stijlen terugvinden. Een vitrinekast volledig van glas, een vitrinekast met hout of metaal, een vitrinekast in de vorm van een boekenkast, … Bij Zesso heb je een ruime keuze tussen allerlei vitrinekasten. Zo hebben we voor de liefhebbers van strak en industrieel mooie metalen vitrinekasten. Voor de fans van modern hebben we glazen vitrinekasten, ook wel glaskasten genoemd. En voor degene die meer van het zachte Japandi of Scandinavisch houden, hebben we houten vitrinekasten. Zo is er voor elke stijl wel een vitrinekast te vinden bij Zesso. Naast stijl heb je ook keuze tussen verschillende hoogtes en opbergmogelijkheden. Heb je graag veel ruimte? Ga dan voor een hoge vitrinekast. Heb je liever een lager kastje? Dan is een lage vitrinekast of een brede vitrinekast wel iets voor jou.

Vitrinekasten combineren

Wanneer je een nieuwe vitrinekast koopt is het belangrijk dat je even kijkt naar de andere meubels in je interieur. Wanneer je de vitrine graag in je keuken of eetkamer wil plaatsen, kan je best even zien of je buffetkast en keukenkasten bij de vitrine passen. Wil je graag de kast in je woonkamer plaatsen? Dan kan je voor een vitrinekast gaan die je makkelijk kan combineren met je TV-kast, boekenkast en dressoir. Voor de slaapkamer raden we aan om een vitrine te kiezen die bij je kledingkast en commode passen. Is een vitrinekast toch niet wat je zoekt? Dan kan je misschien eens een kijkje nemen naar onze stellingkasten of drankkasten. In deze kasten kan je ook je favoriete items ten toon stellen.