Wiegjes

Leg je kleinste te slapen in een veilig babybedje. Kies voor een wieg, ledikant of co-sleeper van Zesso en je slaapt als ouder op beide oren.

Co-sleepers - Reisbedden - Wiegjes

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Co-sleeper: babywieg aan bed

De eerste 6 maanden ligt je baby ’s nachts graag dicht bij je, zodat je kan gemakkelijk kan voeden, wiegen en troosten. Maar het is niet veilig om je kind mee in het grote bed te nemen. Het kan stikken in de dekens en kussens en de kans op wiegendood is veel groter. In een babywieg aan bed of co sleeper ledikant is je baby vlakbij, maar heeft hij wel een veilige slaapplek in zijn eigen baby wiegje. Een co-sleeper babybed is verstelbaar en je kan het aan de boxspring of het bed van de ouders vastmaken, zoals bij de Nesso co sleeper wieg van Baninni. Zo kan je als ouder veilig samen slapen met je baby.

Het juiste babybed kiezen

Een babywiegje is een belangrijke aankoop, of je nu voor een schommelwieg, houten wiegje, mozeswieg of bijstelbed kiest. Eenmaal je een baby bed gekozen hebt, kan je beginnen met de aankleding en het baby bed opmaken met de juiste babybed accessoires en mooie dekentjes, lakens en een babykussen. Zo wordt het baby wiegje een plaats waar je baby helemaal tot rust komt. En zo krijg jij als ouder ook voldoende slaap.

Bedden voor de kinderkamer

Als je kleinste groter wordt, de voedingen ’s nachts afnemen, en de kans op wiegendood kleiner wordt, kan je het babybedje of park in de kinderkamer zetten. Omdat kinderen snel groeien hebben we bij Zesso goedkope kinder bedden. Zo kan je altijd het beste kinderbed of de beste co-sleeper voor je baby, peuter of kleuter kopen.