Spiegelkasten

Elke badkamer kan wel een spiegelkast gebruiken! Een spiegelkast is een mooie en praktische aanvulling die extra opbergruimte creëert. Bekijk hier alle spiegelkasten.

Een spiegelkast is een mooie en praktische aanvulling die extra opbergruimte creëert. Bekijk hier alle spiegelkasten.

Choose your country

Save my choice

Spiegelkast kopen

Heb je in je badkamer of douche nog ruimte over voor een spiegel of een badkamerkastje? Dan kan je beide combineren en kiezen voor een spiegelkast. Een spiegelkast is een handig kastje dat voor extra opbergruimte zorgt. De spiegel is vaak uitgerust met 1 of 2 deuren met daarachter enkele legplankjes. Je kan je verzorgingsproducten, toiletspullen, medicatie en andere items uit het zicht opbergen. Zo weet alleen jij wat er achter de spiegel verborgen is. Heb je toch al voldoende opbergruimte in je badkamer en wil je een wandspiegel? Bekijk dan onze trendy en betaalbare spiegels.

Spiegelkast ontwerp

Een spiegelkast is een praktisch kastje met een handig formaat. Zo hebben spiegelkasten een rechthoekige vorm en kunnen ze variëren in grootte. Je hebt kleinere spiegelkastjes die ervoor zorgen dat je zelfs in de kleinste badkamers al je spullen kwijt kan. Je hebt ook grotere spiegels met 2 of 3 deuren. Doordat de spiegelkast tegen de muur wordt gemonteerd, verlies je weinig ruimte in je badkamer. Naast deuren zijn sommige spiegelkasten ook uitgerust met verlichting. Superhandig voor wanneer je je make-up of je verzorgingsproducten wil aanbrengen.

Spiegelkast combineren

Een badkamer spiegelkast heeft meestal een simpel ontwerp met een witte, zwarte, metallic, of houten kleur. Dit betekent dat je het kastje makkelijk kan combineren met andere badkamermeubels. Zo kan je de spiegelkast plaatsen boven verschillende soorten wastafelkasten, en tussen verschillende kolomkasten en badkamerrekken. Heb je veel houten kasten in je badkamer? Dan kan je kiezen voor een houten spiegelkast. Wil je liever een unieke toets geven aan je houtkleurige badkamer? Kies dan eens voor een wit of zwart spiegelkastje. Meer inspiratie en tips voor het combineren van meubels en bepaalde kleuren vind je op onze wooninspiratie-pagina.