Chaises Longues

Ga voor een chaise longue in je woonkamer of slaapkamer, en geniet van een extra zitplek waarin je optimaal kan ontspannen! Bekijk hier ons assortiment aan chaise longues.

Choose your country

Save my choice

Chaise longue kopen

Ben je op zoek naar een extra zitplek in je interieur maar wil je niet voor een fauteuil of zetel kiezen? Dan is een chaise longue de oplossing! Een chaise longue, of ook bekend als een daybed of ligbed, betekent letterlijk een lange stoel en zorgt voor een tikkeltje elegantie in jouw woonkamer of slaapkamer. De chaise longue was vroeger te vinden in kastelen of grote huizen van adel, en bestond uit een fauteuil en een bed. Nu kan je chaise longues kopen uit één geheel maar met de charme en luxueuze toets van vroeger. Bij Zesso vind je een assortiment aan chaise longues in verschillende kleuren en gemaakt van verschillende materialen.

Hoekbank met chaise longue

Het is belangrijk dat wanneer je een chaise longue koopt, je er eentje kiest die bij je andere meubels in je interieur past. Daarom kijk je best eerst naar de woonstijl die je hebt, om daarna een chaise longue te kopen in dezelfde stijl met een kleur die matcht met je interieur. Heb je niet zoveel ruimte in je interieur maar wil je toch graag een chaise longue? Dan kan je kiezen voor een hoekbank met een ingebouwde chaise longue. Zo kan je toch languit ontspannen zonder dat je voor je zitbank nog een extra poef of hocker moet plaatsen. Bij Zesso hebben we hoekbanken met ingebouwde chaise longues of hoekbanken waarvan je de chaise longue kan verwisselen. Zo kan je zelf kiezen of je aan de linkerkant of aan de rechterkant van je zetel een chaise longue wilt. Heb je veel ruimte in je interieur? Dan kan je kiezen voor een U-sofa, een zitbank met twee chaise longues.

Kies voor comfort met een chaise longue

Waar kan je nu beter ontspannen dan bij jouw thuis in de zetel of fauteuil? Of nog beter: een chaise longue! Een chaise longue is een luxe ligbed waarin je comfortabel een goed boek kan lezen, een film kan kijken of een dekentje kan breien. Dankzij de gewatteerde bekleding en eventueel een kussen, zorgt een chaise longue voor voldoende comfort om helemaal te kunnen relaxen. Een chaise longue kan je bij Zesso kopen met een stoffen bekleding of met een velvet bekleding. Je kan ook de kleur kiezen en of de chaise longue op hoge of lage pootjes staat. Ben je toch nog niet zeker of een chaise longue iets voor jou is? Bekijk dan onze zetelkiezer voor meer inspiratie.