Kinderkamer

Meer artikelen voor de kinderkamer

Van handige opbergers tot mooie kinderbedden. Bij Zesso vind je een ruim aanbod van de leukste kindermeubels en -decoratie.

Inspiratie voor de kinderkamer

Laat je inspireren door onze inspiratiepagina's en geef de kinderkamer een leuke make-over!

Astronaut kinderkamer

Van leuke planeten en sterren, tot dromerige kleuren. Op deze inspiratiepagina vind je alles wat je nodig hebt om van de kinderkamer een echte astronautkamer te maken.

Jungle kinderkamer

Van decoratie met dieren, tot gekke kleuren. Op deze inspiratiepagina vind je alles wat je nodig hebt om van de kinderkamer een stoere junglekamer te maken.

Prinses kinderkamer

Van leuke hartjesvormen, tot roze kleuren. Op deze inspiratiepagina vind je alles wat je nodig hebt om van de kinderkamer een mooie prinseskamer te maken.

Choose your country

Save my choice

Uiteraard heb je in de kinderkamer voor jouw baby of kind de keuze uit een aantal andere producten. Maak bijvoorbeeld gebruik van de groeimeters, waarmee je eenvoudig bij kunt houden hoe groot je kleintje al wordt. En bekijk de hemeltjes en klamboes, net als de kapstokken en kastjes die je online kunt bestellen. Op die manier zorgen we voor een breed assortiment, met daarin ook handige mandjes en alles op het gebied van kinderverlichting. Ontdek de verzorgingsmatrassen, waarmee je ervoor zorgt dat je jouw kleine niets minder dan het beste kan bieden.

Babyprojectors

De babyprojectors zorgen voor geweldige ervaringen bij andere ouders, die er met hun kinderen en baby’s gebruik van maken. Een heel leuke manier om een sterrenhemel in de slaapkamer te maken, waar je baby zich de eerste keer enorm over zal verbazen. Daarna zorgt het voor een gevoel van rust, om lekker te kunnen slapen en de volgende dag weer fris wakker te worden. Op die manier is de babyprojector een uitstekende keuze voor in de kinderkamer. Bekijk de verschillende leuke modellen, bijvoorbeeld in de vorm van een pinguïn of een uil.

Nachtlampjes voor de kinderkamer

En gaat het je niet om een sterrenhemel, maar wil je er vooral voor zorgen dat het niet zo donker wordt in de slaapkamer? Dan is een nachtlampje wellicht een goed idee. In de meeste gevallen direct in het stopcontact te steken, maar ook beschikbaar op batterijen om er overal waar je wilt gebruik van te maken.

Zo is het nachtlampje een goede keuze om het niet zo donker te maken of de weg naar de WC een beetje te verlichten. Je bepaalt zelf hoe je er gebruik van wilt maken, wij presenteren je het online aanbod waar je op je gemak uit kunt kiezen. Om samen een nachtlampje uit te zoeken voor op de kinderkamer, zodat je kleine niet bang hoeft te zijn om in het donker te gaan slapen.

Vloerkleden en wiegjes

Richt de kinderkamer op een leuke manier in met een van de vloerkleden. In roze en in blauw, net als in grijs en een aantal andere kleuren. Stem de kleuren af op de rest van het interieur van de kamer of zelfs de rest van je huis, zodat je daar een mooie keuze mee maakt. Je hebt de keuze uit ronde kleden en andere vormen, waarop je kleine kan spelen of met lekker warme voeten uit bed kan stappen. En zet je daar een wiegje op? Dan heb je de belangrijkste dingen voor de kinderkamer meteen in huis.