Kinderkamer

Meubels voor elk budget bij ZessoMeubels voor elk budget bij Zesso

Kinderkamer Meubels

Bij Zesso vind je leuke, budgetvriendelijke meubels voor de kinderkamer. Op zoek naar een huisbed, een originele boekenkast of een toffe kinderzetel? Neem dan snel een kijkje bij onze verschillende categorieën. Of geef de kinderkamer een extra speelse touch met budgetvriendelijke decoratie-artikelen, zoals gordijnen, groeimeters, klamboes, ... en veel meer.

Populaire Categorieën

Stoelen bij ZessoStoelen bij Zesso
Tafels bij ZessoTafels bij Zesso
Zitbanken bij ZessoZitbanken bij Zesso
Kasten bij ZessoKasten bij Zesso
Fauteuils bij ZessoFauteuils bij Zesso
Trolleys bij ZessoTrolleys bij Zesso
Eetkamersets bij ZessoEetkamersets bij Zesso
Kamerschermen bij ZessoKamerschermen bij Zesso
Bureaus bij ZessoBureaus bij Zesso
Wandmeubels bij ZessoWandmeubels bij Zesso
Badkamermeubels bij ZessoBadkamermeubels bij Zesso
Tuinmeubels bij ZessoTuinmeubels bij Zesso
StoelenStoelen
TafelsTafels
ZitbankenZitbanken
KastenKasten
FauteuilsFauteuils
Trolleys voor Keuken en BadkamerTrolleys voor Keuken en Badkamer
EetkamersetsEetkamersets
KamerschermenKamerschermen
BureausBureaus
WandmeubelsWandmeubels
BadkamermeubelsBadkamermeubels
TuinmeubelsTuinmeubels

Inspiratie voor de Kinderkamer

Laat je inspireren door onze kinderkamerinspiratiepagina's en geef de kinderkamer een leuke make-over! Bij de Astronaut-kinderkamer vind je veel planten, sterren en dromerige kleuren. Bij de Jungle-kinderkamer vind je decoratie met dieren tot kleuren zoals groen, bruin en geel. Bij de Prinses-kinderkamer vind je hartjesvormen, zachte stofjes en veel roze.
Japandi InterieurJapandi Interieur
Industrieel InterieurIndustrieel Interieur
Botanisch InterieurBotanisch Interieur

Kinderkamer Decoratie

Geef de kinderkamer iets extra met onze kinderdecoratie! Bij Zesso heb je een ruime keuze tussen gordijnen, groeimeters, kapstokken, klamboes, hemeltjes, organizers, verlichting, vloerkleden en wandkleden. Zo is er voor elk type kinderkamer wel een leuk accessoire te vinden!
NachtkastjesNachtkastjes
Bankjes & HockersBankjes & Hockers
Bedtextiel & DekbedovertrekkenBedtextiel & Dekbedovertrekken
Botanisch InterieurBotanisch Interieur
KinderbeddenKinderbedden
Vloerkleden voor de kinderkamerVloerkleden voor de kinderkamer
Boekenrekken en -kasten voor kinderenBoekenrekken en -kasten voor kinderen
KaptafelsKaptafels
NachtkastjesNachtkastjes
Bankjes & HockersBankjes & Hockers
Bedtextiel & DekbedovertrekkenBedtextiel & Dekbedovertrekken
Botanisch InterieurBotanisch Interieur
KinderbeddenKinderbedden
Vloerkleden voor de kinderkamerVloerkleden voor de kinderkamer
Boekenrekken en -kasten voor kinderenBoekenrekken en -kasten voor kinderen
KaptafelsKaptafels
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 381

Pagina
per pagina

Choose your country

Save my choice

Uiteraard heb je in de kinderkamer voor jouw baby of kind de keuze uit een aantal andere producten. Maak bijvoorbeeld gebruik van de groeimeters, waarmee je eenvoudig bij kunt houden hoe groot je kleintje al wordt. En bekijk de hemeltjes en klamboes, net als de kapstokken en kastjes die je online kunt bestellen. Op die manier zorgen we voor een breed assortiment, met daarin ook handige mandjes en alles op het gebied van kinderverlichting. Ontdek de verzorgingsmatrassen, waarmee je ervoor zorgt dat je jouw kleine niets minder dan het beste kan bieden.

Babyprojectors

De babyprojectors zorgen voor geweldige ervaringen bij andere ouders, die er met hun kinderen en baby’s gebruik van maken. Een heel leuke manier om een sterrenhemel in de slaapkamer te maken, waar je baby zich de eerste keer enorm over zal verbazen. Daarna zorgt het voor een gevoel van rust, om lekker te kunnen slapen en de volgende dag weer fris wakker te worden. Op die manier is de babyprojector een uitstekende keuze voor in de kinderkamer. Bekijk de verschillende leuke modellen, bijvoorbeeld in de vorm van een pinguïn of een uil.

Nachtlampjes voor de kinderkamer

En gaat het je niet om een sterrenhemel, maar wil je er vooral voor zorgen dat het niet zo donker wordt in de slaapkamer? Dan is een nachtlampje wellicht een goed idee. In de meeste gevallen direct in het stopcontact te steken, maar ook beschikbaar op batterijen om er overal waar je wilt gebruik van te maken.

Zo is het nachtlampje een goede keuze om het niet zo donker te maken of de weg naar de WC een beetje te verlichten. Je bepaalt zelf hoe je er gebruik van wilt maken, wij presenteren je het online aanbod waar je op je gemak uit kunt kiezen. Om samen een nachtlampje uit te zoeken voor op de kinderkamer, zodat je kleine niet bang hoeft te zijn om in het donker te gaan slapen.

Vloerkleden en wiegjes

Richt de kinderkamer op een leuke manier in met een van de vloerkleden. In roze en in blauw, net als in grijs en een aantal andere kleuren. Stem de kleuren af op de rest van het interieur van de kamer of zelfs de rest van je huis, zodat je daar een mooie keuze mee maakt. Je hebt de keuze uit ronde kleden en andere vormen, waarop je kleine kan spelen of met lekker warme voeten uit bed kan stappen. En zet je daar een wiegje op? Dan heb je de belangrijkste dingen voor de kinderkamer meteen in huis.