Keuken Organizers

Blijf je graag het overzicht behouden in je keuken en wil je graag alle grote en kleine keukenspullen een vaste plaats geven? Met onze vele keukenrekken en keuken organizers hou je de hele keuken netjes georganiseerd. Met slimme keukenhulpjes zoals een afdruiprek en een gootsteen organizer voor de afwas, een ophangbaar kruidenrek, een trendy keukenrolhouder en verschillende keukenkast en aanrecht keukenrekjes heb je de hele keuken onder controle!

Tonen als Foto-tabel Lijst

37 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Keukenrek kopen

Op zoek naar een keukenrek of keuken organizer? Een goed keukenrek koop je op Zesso.com. Keukenrekjes om in de kast te plaatsen, op het aanrecht te zetten of om op te hangen,… Al deze kleine organizers maken van je keuken een overzichtelijke werkplek. Zeker in een kleine keuken komt een goed keukenrek zeker van pas. Dankzij subtiele aanpassingen in je keuken met een keukenkast rek, aanrecht keukenrek of kruidenrek heeft alles een overzichtelijke plaats en kan je meteen vinden wat je nodig hebt tijdens het koken. Bekijk alle keukenrekken op onze webshop en bestel eenvoudig online.

Afdruiprekken

Natuurlijk zou je graag de hele afwas in de vaatwasmachine stoppen, maar soms is het nodig om de vaat met de hand te doen. Bovendien kan de vaat doen ook erg gezellig zijn! En met de juiste keukenspullen is de klus nog snel geklaard ook! Een afwasrek met lekbak, een houten afdruiprek of een groot afdruiprek met bestekbak doen in principe allemaal hetzelfde. Het is aan jou om uit te maken welk afdruiprek geschikt is voor jouw afwas!

Gootsteen organizers

Aan de gootsteen slingeren vaak allerlei spullen zoals zeep of afwasmiddel, een afwasborsteltje, spons of vaatdoek gewoon maar rond. In een mooie houder of keukenrek geef je deze spullen een vaste plek waardoor er een ordelijke en nette keuken overblijft na het afwassen. Een gootsteen organizer is dan ook niet zomaar een klein keukenaccessoire dat echt in elke keuken van pas komt, het kan ook een klein design element zijn dat echt bij jouw keuken past.

Aanrecht organizers

Ook op het aanrecht zie je vaak een opeenstapeling van kookgerei, kruiden, servies en zelfs voeding. Met zelfs een klein of verstelbaar keukenrek voor je aanrecht of ophangbare plank maak je heel wat plaats vrij en kan je veel meer georganiseerd te werk gaan tijdens het koken. Deze multifunctionele keukenrekken zijn vaak voorzien van handige extra’s zoals ophanghaakjes voor lepels, keukenwanten of keukenhanddoeken aan op te hangen.

Keukengerei organizers

Van ophanghaken tot een keukengerei houder, ook kleiner kookgerei zoals spatels, lepels en keukenscharen verdienen een vaste plaats in de keuken. Een keukengerei organizer kan je ophangen aan de wand waardoor deze geen overbodige plaats inneemt of je zet de houder op het aanrecht zodat je alle spullen binnen handbereik hebt. Een keuken kapstok is ook vaak geschikt voor het ophangen van keukenschorten, keukenwanten of zelfs voor gedroogde kruiden kan je zo’n keukengerei hanger wel eens gebruiken.

Keukenkast organizers

Hoe vervelend is het als je telkens je keukenkast moet doorzoeken en leeghalen omdat je net dat bepaalde potje of die grote soeplepel nodig hebt. Met een keukenkast organizer zoals een keukenkast rekje, lade organizer of draaiplateau kan je veel overzichtelijker te werk gaan en heb jij het voor het zeggen in de keuken! Keuken organizers zoals bordenrekjes, pannenrekjes en besteklades hebben al wel vaker hun nut bewezen en zorgen ervoor dat de kok in alle rust kan beginnen koken.

Keukenrolhouders

Een keukenrolhouder kan niet ontbreken in de keuken. Wanneer je een stukje keukenpapier nodig hebt, valt er dan ook geen tijd te verliezen. Als ook het keukenpapier een vaste plaats heeft, is elk klein keukenongelukje snel opgelost. Bovendien hoef je een hangende keukenrolhouder niet altijd met schroeven te bevestigen aan de muur, maar kan zo’n keukenpapier houder ook met zuignappen of een ander vacuümsysteem stevig aan de wand monteren. Ook een vrijstaande keukenrolhouder is handig als je het papier op een stijlvolle wijze mee aan tafel wil nemen.

Kruidenrekken

Kruidenrekken bestaan in allerlei maten en vormen: van kleine ophangbare kruidenrekjes waar alle basic kruiden en smaken op passen tot roterende kruidenhouders met kruidenpotjes waarbij het overzichtelijk kiezen is welke smaakmakers je kunt nemen. Ook de stijl is van belang voor jouw keuken. Kies je voor een metalen kruidenrek met magnetische kruidenpotjes of eerder voor een klassieke kruidenhouder voor verse kruiden?