Verfrissende Tips

Nood aan afkoeling? Of je nu thuis blijft of heel wat uitstapjes op de planning hebt staan, met onze verfrissende tips hou je koel deze zomer!

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Koeltassen & - boxen

Of je nu een dagje aan het zwembad doorbrengt, een ontspannende namiddag op je eigen terras houdt of er een dagje op uit trekt, met de juiste accessoires kan je altijd genieten van een verfrissend hapje of drankje. Een elektro-thermische koelbox, grote koeltas, thermosfles of isolerende voedselhouder bewijst telkens opnieuw waarom ze de onmisbaar zijn op warme dagen.

Ventilatoren

Verkoeling nodig in huis en vind je een airco installeren te veel gedoe? Met een goede ventilator kan je de temperatuur ook al heel wat draaglijker maken. Luchtkoelers, torenventilators of klassieke statiefventilatoren zijn bovendien ook makkelijk verplaatsbaar en kunnen dus in verschillende kamers van dienst zijn. Een tafelventilator kan je dan weer op je bureau plaatsen om ook tijdens het werk te genieten van een verfrissend windje.

Waterpret

De beste manier om af te koelen is natuurlijk gewoon een duik in het zwembad nemen. Geen plaats of budget voor een groot zwembad? Met onze opblaasbare zwembaden en speelbaden voor kinderen kan je thuis genieten van een pure waterpret. Bekijk alle zwembaden met sproeiers, zwembaden met spelletjes en familiezwembaden op onze webshop!