Koffie & Theepotten

Maak indruk op je gasten met de stijlvolle theepotten en koffiekannen van Zesso.

Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Theepotten uit keramiek, gietijzer en RVS

Met de stijlvolle koffie- en theepotten van Zesso geniet je extra van je favoriete warme drankje. Met hun elegante ontwerp en slimme functionaliteiten vormen ze een echte meerwaarde op je salontafel of eettafel. Bij ons vind je glanzende RVS potten, geëmailleerde gietijzeren kannetjes en aardewerk schenkkannen van Cosy & Trendy, Bama en Eazy Living. Ze zijn geschikt voor elektrische en keramische vuren, inductie kookplaten en gasfornuizen.

Koffiekannen voor 2 tot 8 kopjes

Wij hebben kannen voor iedere gelegenheid, of je nu alleen of in gezelschap drinkt. Bij Zesso vind je kleine en grote kannen, van 0,5 liter tot 2 liter en voor 2 tot 8 kopjes. Een schenkkan gebruik je op ieder moment van de dag, aan de ontbijttafel, tijdens de lunch, bij het vieruurtje, bij het avondeten of bij het dessert. Met een mooie kan smaakt je koffie, thee, infusie of kruidendrankje nóg beter. Zet hem op tafel en ga rustig zitten, je kan jezelf en je gasten vanuit je stoel bedienen en genieten van je pauzemoment.  

Marokkaanse theepotten

Wij zijn gespecialiseerd in klassieke koffiekannen en traditionele Arabische theepotten met elegante schenkteuten in verschillende maten en vormen. In zo’n authentieke, luxueuze kan geniet je extra van een verse muntthee. Een klassieke theekan heeft een klepdeksel zodat je hem met 1 hand kan bedienen, zo heb je je andere hand vrij. Heb je zin gekregen in een dampend kopje koffie of thee? Bestel dan vandaag nog een theepot of koffiekan op Zesso.com en schenk morgen als je eerste tasje uit.