Doucherekken

Tijdens het douchen is het makkelijk om je shampoo, zeep en andere spullen bij de hand te hebben. Een doucherek is de perfecte oplossing om in een kleine ruimte je douchespullen netjes georganiseerd te houden. Bovendien is een doucherekje installeren vaak erg makkelijk. Zo klem je een telescopisch doucherek gewoon tussen vloer en plafond of kan je kiezen voor een hangend doucherek dat je bevestigt aan de douchewand. Doucherekjes zijn speciaal ontworpen om water- en zeepresten weg te laten vloeien en zijn ze roestvrij. Perfect voor vochtige ruimtes!

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Doucherek kopen

Op zoek naar een doucherek? Een goed doucherek koop je op Zesso.com. Ophangbare rekjes, vrijstaande organizers en telescopische doucherekken,… Voor elke douche en badkamer is er een geschikt doucherek. Zoek je een klein doucherek voor een kleine douche of heb je meer nood aan een verstelbaar doucherek waarop heel veel douchespullen geplaatst kunnen worden. Heb je niet meer nodig dan een goedkoop doucherek dat je snel kunt installeren of zoek je een design doucherek dat mee de sfeer in je badkamer bepaalt? Bekijk alle doucherekken op onze webshop en bestel eenvoudig online.

Telescopisch doucherek

Een telescopisch doucherek kan je stevig installeren in de douche zonder boren of schroeven. Klem de telescopische stang gewoon tussen vloer en plafond en het doucherek staat al klaar in je douche. Hierdoor kan je vrij kiezen waar je het universele doucherek plaatst in je douche of badkamer. Daarom past een telescopisch doucherek ook perfect in de hoek van je douche en bespaar je plaats. Vaak zijn er aan deze telescopische rekken vele handige extra’s aangebracht zoals verstelbare mandjes, kapstokhaakjes, een spiegel, een zeepschaaltje of een handdoekrekje.

Doucherek hangend

Hangende doucherekken kunnen op diverse manieren gemonteerd worden in de douche. Een doucherek met ophanghaken kan je gewoon over de douchewand hangen en klaar is kees. Een hangend doucherek met zuignappen is ook snel geïnstalleerd zonder boren. Ook met schroeven tegen de muur kan je een doucherekje stevig bevestigen. In de mandjes van ophangbare doucherekken zijn gaten voor waterafvoering en zeepresten aangebracht voor een optimale hygiëne.

Doucherek zonder boren

Wil je niet boren en schroeven plaatsen in je douche- of badkamerwand? Er bestaan heel wat slimme oplossingen om doucherekjes te installeren zonder boren. Een doucherek met zuignappen, een doucherek dat opgehangen kan worden rond de douchekop, een wandrekje op ophanghaken of gewoon een vrijstaand doucherek zijn maar enkele voorbeelden. Met een telescopisch doucherek creëer je zelfs nog meer opbergniveaus voor je douchespullen.

Doucherek RVS

Een roestvrij doucherek is uiteraard essentieel voor vochtige ruimtes zoals een douche en badkamer. Maar daarom hoeft een rvs doucherek niet altijd een klassieke metallic look hebben. Deze roestvrije doucherekken bestaan ook als zwart doucherek, koperen doucherek of wit doucherek. Zo kan je ook de kleinere details in je badkamer aanpassen aan jouw gewenste stijl. Ook kunststof of plastic doucherekjes zijn natuurlijk een goede kandidaat voor wie zijn badkamer roestvrij wilt houden.

Doucherek hoek

In de hoek neemt een doucherek geen overbodige plaats in. Daarom zijn vele doucherekjes speciaal ontworpen om in de hoek van je douche of badkamer geïnstalleerd te worden. De mandjes van deze hoekrekken hebben een aangepaste vorm zodat ze als driehoekig doucherek perfect in de hoek passen. Ook telescopische hoekrekken plaats je makkelijk in de hoek van de badkamer of douchecabine.