Bedhekken

Met een bedhek stapt je peuter veilig over naar een groot bed. Bij Zesso vind je bedhekken van topmerken zoals Baninni, Babybay en Reer.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Bedhekjes voor baby en kind

Vanaf 18 maanden is je kind zijn babybedje ontgroeid en is het klaar voor een juniorbed (70 cm x 140 cm) of eenpersoonsbed (90 cm x 200 cm). Om te voorkomen dat je peuter uit bed rolt of valt, installeer je best een bedhek of bedsteun aan de zijkant van het kinderbed. Een bedhek zorgt er bovendien voor dat je kind zich veilig en geborgen voelt, net zoals in het spijlenbedje waar het de eerste 18 maanden in sliep. Voor baby’s vind je bij Zesso ook sluithekjes van 90 cm voor bijstelbedjes en wiegjes aan bed. Zo kan je baby veilig in zijn co-sleeper slapen als het niet aan de boxspring bevestigd is of als jij niet naast hem in het grote bed ligt.

Een bedhek voor ieder kinderbed

Een bedhek kan je aan beide kanten van het bed bevestigen. Zorg er steeds voor dat je kind gemakkelijk uit bed kan en voorzie een ruime opening aan het hoofd en de voeten. Staat het bed tegen een muur, dan heb je aan 1 bedhek genoeg. Staat het bed in het midden van de kamer, bestel dan 2 bedrekjes zodat beide kanten van het bed beschermd zijn. Een bedhekje bevestig je gewoonlijk met klemmen, klikmechanismes, riemen of schroeven aan het bed, of je schuift het onder de matras. Sommige bedhekjes zijn inklapbaar zodat je kind gemakkelijk in en uit bed kan en jij het bed eenvoudig kan opmaken. Bij het slapengaan kan je het hek dan gemakkelijk vastzetten met een sluitmechanisme. Eenmaal je kind 6 jaar is, kan het ook zonder bedhek veilig slapen.

Bedhekjes van Baninni

Bij Zesso vind je universele bedhekken in alle maten en materialen: bedhekjes van hout, aluminium, metaal en zacht nylon en van 120 cm, 130 cm, 150 cm en 180 cm lang. Laat je kind zelf zijn of haar favoriete kleur kiezen: wit, zwart, roze, grijs, houtkleur, mint of taupe. Bij Zesso vind je ook extra hoge hekjes van 60 cm hoog. Sommige bedrekjes zijn opvouwbaar: praktisch voor op vakantie in de caravan of camper en ideaal om je kind op verplaatsing in een groot bed te laten slapen. Andere hekjes zijn uitschuifbaar of verstelbaar in de hoogte. Je hebt de keuze uit verschillende merken waar kwaliteit, comfort en veiligheid voorop staan, zoals Baninni, Babybay en Reer. Bedhek kopen voor je baby, peuter of kind? Bij Zesso bestel je vandaag nog goedkope bedhekjes online!