Kasten

Uitgelicht

Uitgelicht

Tips

Choose your country

Save my choice

De mooiste boekenkasten kopen

Hou je van boeken lezen, maar is het lastig dat ze vaak in de weg liggen? Een van de meest voorkomende, maar ook praktische kast soorten is de boekenkast. Een boekenkast vult je kamer op en je kunt al je boeken kwijt. Uiteraard hoef je niet alleen boeken erin te zetten, maar je kunt ook een sfeervolle combinatie maken met andere woonaccessoires om zo een leuke speelse creëer te krijgen. Boekenkasten komen goed tot hun recht in de woonkamer, maar ook bijvoorbeeld in een slaapkamer of entree. Je vindt de mooiste boekenkasten in ons assortiment. Van hout, tot staal en allerlei soorten kleuren passend bij jouw interieurstijl.

Dressoirkast voor je kamer of hal

Dressoirkasten zijn vaak wat kleinere, lagere kasten waaar je makkelijk spullen in kwijt kunt. Je houdt daarmee je kamer netjes. Ook is het een leuke opvuller in je woonkamer of hal. Combineer jouw woonstijl met een dressoirkast en maak een sfeervol geheel van jouw woonkamer. De TV kun je ook handig op een dressoirkast kwijt. Je vindt de mooiste dressoirkasten van hout, wat aansluit bij nagenoeg iedere interieurstijl.

Ladekastje voor bij je bed of in de hal

Een ladekast wordt vaak gebruikt als nachtkastje en niet gek ook. Het ladekastje heeft vaak een ideale maat om in je slaapkamer naast je bed te plaatsen en je kunt er ook heel erg handig je persoonlijke spullen en boeken in kwijt. Naast de slaapkamer kan een ladekast ook handig zijn in de hal om je persoonlijke spullen in op te bergen. We bieden ladekastjes in veel stijlen, zoals een Scandinavisch ladekastje, maar uiteraard ook landelijke en industriële ladekastjes. Wij maken jouw woninginrichting compleet.

Nachtkastjes in veel stijlen

Heb je er ook vaak last van dat je net je spullen niet kwijt kunt als je naar bed gaat? Spullen liggen dan vaak naast je bed en dat is erg onhandig en rommelig. Voorkom dit probleem door een mooi nachtkastje naast je bed te plaatsen. Het voordeel is dat je niet alleen je spullen makkelijk kwijt kunt, maar ook een nachtlampje op je nachtkastje kunt plaatsen. Nachtkastjes zijn praktisch en je koopt deze in veel soorten in ons online assortiment. Nachtkastjes komen in diverse materiaalsoorten en kleuren voor, zodat je zeker iets vindt wat past in jouw slaapkamer.

Opvouwbare kasten

Zoek je een praktische kast die je flexibel kunt verplaatsen en integraal kunt gebruiken in veel ruimtes? Dan is de opvouwbare kast zeker een aanrader voor jou. Opvouwbare kasten komen in veel kleursoorten voor, zodat je altijd wel kunt matchen met de andere kleuren in je ruimte. Deze stoffen kasten hebben vaak praktische vakken en flexibele afsluitende deuren. Ga je voor een handige kast? Bekijk dan het assortiment opvouwbare, stoffen kasten.

Stellingkast

Heb je een oog voor stijl en werk je veel met woonaccessoires? Waarom ga je dan niet voor een stellingkast in je interieur. Stellingkasten zijn multifunctioneel. Je kunt ze gebruiken voor je boeken, maar zeker ook om je woonkamer pit te geven met groen en andere woonaccessoires. Stellingkasten kunnen uitsteken in een retro en industriële woninginrichting.

Alle soorten kasten online kopen

We bieden alle mogelijk denkbare kastsoorten, zodat je altijd de kast vindt die je zoekt. Wat te denken van een TV kast meubel, of bijvoorbeeld een mandenkast voor in je hal, of een commodekast voor in de kinderkamer. De kasten uit ons assortiment zijn zeer scherp geprijsd en worden snel geleverd, vaak de volgende dag al in huis. Kortom, je vindt alle kasten voor je woning op Zesso.