Babybadjes

Een babybadje kopen? Bekijk de modellen met standaard en de opvouwbare badjes, zodat je daar op een handige en compacte manier gebruik van kunt maken.Of voor een complete set met de pootjes, om het badje op te zetten en vervolgens je kindje of baby in te kunnen wassen.

Babybad - Badinzet - Badstandaard - Badzitje - Douchezitje

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

De babybadjes kun je eenvoudig online bestellen, wij hebben de modellen voor je op voorraad. Van Baninni en Luma, net als andere mooie merken. In blauw en in roze, net als in groen en in een aantal andere mooie kleuren.

Opvouwbaar of als complete set

Een opvouwbaar babybadje kopen? Bekijk de modellen die je compact kunt opvouwen, net als de complete sets waarmee je er thuis of ergens anders voor zorgt dat je een badje op kunt zetten. Om jouw baby of kindje in te wassen, zelfs in badjes die met je kleine mee kunnen groeien.

Zoek je naar een babybadje met standaard of met pootjes, zodat je daar handig en stabiel gebruik van kunt maken? Vergelijk ze met de kleine en compacte modellen, zodat je die ook in een kleinere badkamer of een andere ruimte zonder problemen kunt gebruiken.

Babybadje met standaard kopen

Wij maken het je graag gemakkelijk om een babybadje te kopen, net als wanneer je zoekt naar een badcape of andere handige accessoires. Bekijk ze online, net als de complete sets, de baden op pootjes of de opvouwbare badjes die je gemakkelijk op kunt bergen. Bestel online alles voor jouw baby en kindje in bad, direct bij ons uit de eigen voorraad. En bestel je voor minimaal €20? Dan zorgen wij voor de gratis verzending naar jouw adres.