Staande Lampen

Verlichting is een echte sfeermaker in je woning! Kies hieronder de perfecte staande lamp uit en maak het verschil in je interieur.

Kies hieronder de perfecte staande lamp uit en maak het verschil in je interieur.

Tonen als Foto-tabel Lijst

34 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Staande lamp kopen

In de webshop van Zesso vind je een passende vloerlamp voor elk interieur. Hollywood Glamour of toch liever de natuurlijke Japandi look? Bij Zesso koop je staande lampen van verschillende merken in diverse materialen. Een ronde of rechthoekige vorm, welke kies jij? Een staande lamp heeft ook een decoratieve functie, je kan ze plaatsen naast een zetel, kast of zelfs naast je bed. Toch eerder op zoek naar een kleinere lamp voor op je kast of naast je bed? Dan kan je eens een kijkje nemen tussen onze wandverlichting en tafelverlichting.

Staanlampen in verschillende stijlen

Bij Zesso vind je een ruime collectie staande lampen. Je hebt de keuze uit zowel klassieke, moderne, Scandinavische als retro lampen. Een vloerlamp zorgt voor extra sfeer in jouw interieur. Een vloerlamp is de perfecte keuze om jouw lievelingshoekje extra in de kijker te zetten. Kies je voor een vloerlamp met één of meerdere lichtbronnen of ga je voor een stijlvolle driepoot? We geven je graag interieuradvies.

De perfecte leeslamp

Een staande lamp is een praktische verlichting voor kleine en grote ruimtes. Je verplaatst een leeslamp makkelijk van de ene kamer naar de andere kamer. Dankzij een verstelbare lichtbron richt je het licht rechtstreeks op je boek of tijdschrift. Een staande lamp is ideaal om een leeshoekje te maken. Naast een staande lamp, kan je ook een hanglamp in je leeshoek plaatsen voor een gezellige sfeer.