Wandtafels

De wandtafels van Zesso zijn decoratief, praktisch en vooral stijlvol! Met een sidetable in huis vul je een lege muur op en zorg je voor een leuk accentje in je interieur.

Tonen als Foto-tabel Lijst

34 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Wandtafel kopen

Heb je een lege muur in je interieur en wil je deze graag opvullen? Dan is een wandtafel zeker een aanrader. Een wandtafel is een decoratieve maar ook praktische tafel die je in verschillende kamers in je interieur kan gebruiken. Een wandtafel, of ook sidetable of consoletafel genoemd, kan je gebruiken in je slaapkamer, woonkamer of hal. Versier de hoge bijzettafel met een vaas, een tafellamp of andere decoratie, en je lege muur is meteen opgevuld! Bij Zesso heb je een ruime keuze uit verschillende types wandtafels, verschillende kleuren en verschillende stijlen. Voor welke wandtafel kies jij?

Wantafels in allerlei designs

Wanneer je een wandtafel koopt, houd je natuurlijk rekening met je interieurstijl en de andere meubels in je interieur. Ben je fan van zachte kleuren en houtmaterialen? Dan is een landelijke wandtafel zeker iets voor jou. Eerder een liefhebber van donker en stoer? Dan zijn onze industriële tafels, zoals een zwarte wandtafel en een metalen wandtafel, zeker een aanrader. Is een landelijke stijl of een industriële stijl toch niks voor jou? Dan kan je eens een kijkje nemen tussen onze Scandinavische tafels en moderne tafels. Hier heb je keuze tussen witte wandtafels, houten wandtafels en glazen wandtafels.

Wandtafels met opbergruimte

Een wandtafel heeft een decoratieve waarde, maar een wandtafel kan ook heel praktisch zijn. Zo kan je bij Zesso enkele wandtafels vinden met opbergruimte. De haltafels zijn voorzien van een plank onderaan waar je leuke opbergmanden of decoratie op kan plaatsen, of ze zijn voorzien van een tweede plank onder het tafelblad. Sommige console tafels zijn voorzien van praktische lades. Zo kan je spullen makkelijk en stijlvol uit het zicht opbergen. Ben je toch op zoek naar meer opbergruimte in een tafelvorm? Dan is een salontafel met opbergruimte zeker een aanrader. Deze salontafels zijn vaak voorzien van opbergvakken en lades. Liever toch iets anders? Dan kan je ook eens een kijkje nemen tussen onze kasten, van mooie wandkasten tot handige dressoirs.