Kapstokken

Een goede kapstok is een onmisbaar halmeubel om jassen, sjaals en andere accessoires netjes aan op te hangen. Voor elke hal en elke stijl is er een gepaste kapstok: van een klassieke staande kapstok tot een industrieel garderoberek met schoenenrek en hoedenplank. Wandkapstokken en deurkapstokken die weinig plaats innemen zijn ideaal voor kleinere ruimtes.
Tonen als Foto-tabel Lijst

60 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Kapstok kopen

Een opgeruimde hal begint met de juiste kapstok. Een kapstok zorgt ervoor dat je geen rondslingerende jassen of sjaals meer hebt, en dat alles zijn eigen plekje krijgt. Bij het uitkiezen van een kapstok moet je rekeninghouden met je interieurstijl, maar ook met de beschikbare ruimte voor een kapstok. Daarom heb je bij Zesso een ruime keuze uit allerlei kapstokken zoals een wandkapstok, een staande kapstok, een deurkapstok of een garderoberek. Onze kapstokken zijn niet allen praktisch, ze zijn ook een decoratief element voor in jouw interieur. Dankzij de verschillende stijlen, materialen en kleuren kan een kapstok de sfeer van jouw woning versterken of kan een kapstok een lege plek opvullen. Combineer een kapstok met een schoenenkast, een spiegel en een leuke plant, en je hal is compleet!

Staande kapstok kopen

Een staande kapstok kan je makkelijk plaatsen in grote of middelgrote ruimtes. Het voordeel van een staande kapstok is dat je lange jassen makkelijk kan opbergen, maar ook soms paraplu’s een plekje kan geven. Er zijn namelijk staande kapstokken met een ingebouwde parapluhouder. Bij staande kapstokken heb je een keuze tussen het aantal haken, zo heb je kapstokken met 5 haken, maar ook kapstokken met 6 haken, 7 haken of meer. Bovendien kan je een staande kapstok ook makkelijk een plaatsje geven in jouw interieur en heb je geen gedoe met muurmontage. Ben je toch eerder op zoek naar een kapstok met meer opbergruimte? Dan is een garderoberek of een kledingrek misschien wel iets voor jou!

Wandkapstok kopen

In kleine ruimtes of wanneer je niet veel plaats hebt voor een staande kapstok, is een wandkapstok of een deurkapstok erg geschikt. Een wandkapstok en een deurkapstok nemen weinig ruimte in, en zijn sterk genoeg om jassen, sjaals en andere accessoires te dragen. Een wandkapstok heeft een compact ontwerp met enkele haken, maar sommige wandkapstokken zijn ontworpen met extra opbergmogelijkheden zoals een legplank. Wandkapstokken zijn over het algemeen ook eenvoudig te monteren. Bovendien kan je zelf ook kiezen op welke hoogte de wandkapstok tegen de muur wordt gemonteerd, zo kan de kapstok nooit te hoog of te laag zijn. Heb je niet veel ruimte aan de muur? Dan kan je best een deurkapstok gebruiken. Dit is een kapstok die je aan een deur of kastdeur hangt. Deurkapstokken zijn vaak minder gericht op design, maar meer op functionaliteit.