Kapstokken

Een goede kapstok is een onmisbaar halmeubel om jassen, sjaals en andere accessoires netjes aan op te hangen. Voor elke hal en elke stijl is er een gepaste kapstok: van een klassieke staande kapstok tot een industrieel garderoberek met schoenenrek en hoedenplank. Wandkapstokken en deurkapstokken die weinig plaats innemen zijn ideaal voor kleinere ruimtes. Voor kinderen zijn er kapstokken met speelse designs en aangepaste kapstokhaken waardoor ook zij makkelijk hun jas kunnen weghangen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

60 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Kapstok kopen

Op zoek naar een kapstok? Een goede kapstok koop je op Zesso.com. Een huis zonder kapstok is haast als een café zonder bier. Staande kapstokken met haken, garderobe kapstokken, wandkapstokken, deurkapstokken,… Kapstokken zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen én stijlen. Een stevige industriële kapstok met metalen frames, een houten kapstok in een landelijke sfeer of een boom kapstok met Scandinavisch design, voor elk interieur is er een geschikte kapstok. Ook voor kleinere ruimtes zoals inkomhallen of badkamers kan je met een wand- of deurkapstok veel opbergruimte winnen. En ook deze slimme organizers zijn ontworpen in allerlei designs. Bekijk alle kapstokken op onze webshop en bestel eenvoudig online.

Staande kapstok

Een staande kapstok is misschien wel de meest klassieke kapstok als halmeubel. Gelukkig wordt het design van zo’n vrijstaande kapstok voortdurend aangepast aan de nieuwste woontrends zodat ook deze klassiekers meegaan met hun tijd. Metalen kapstokken met een moderne details, houten boom kapstokken met een Scandinavische look, staande kapstokken met veel hangers en verschillende niveaus waardoor ook kinderen hun jasje makkelijk kunnen ophangen. Naast halaccessoire kan zo’n grote kapstok ook in de gastenkamer of in een ruime badkamer dienst doen als kledinghanger.

Wandkapstok

Kapstokhaken of een kapstok aan de wand zijn handige hal- en woonaccessoires voor smalle en kleinere ruimtes. Deze meer subtiele kledinghangers schroef je vast in de muur op de gewenst hoogte. Je kan meerdere wandkapstokken combineren of je kan kiezen voor een wandkapstok met een legplank of lades waardoor je nog meer opbergruimte creëert. Een vintage kapstok met gouden frame, een landelijk kapstok met romantische details of leuke kinderkapstokken met kleurrijke kapstokhaken, een roestvrije kapstok voor de badkamer,… Voor elke wand een geschikte kapstok!

Deurkapstok

Een kapstok die je kan ophangen over de deur of kastdeur biedt je nog meer opbergmogelijkheden. Deze deurkapstokken zijn minder gericht op design maar des te meer op organizing. Ruim je kleerkast op en geef jouw sjaals, tassen en andere accessoires een overzichtelijke plaats. Hang een deurkapstok aan je garagedeur of de deur aan de inkom voor je regenjas, muts of meest gedragen jas aan op te hangen. Zelfs in de keuken of badkamer kan zo’n deurkapstok van pas komen om bijvoorbeeld een keukenshort, badjas of pyjama aan op te hangen.

Garderoberek

Een garderoberek is een veelzijdig halmeubel dat plaats biedt aan meer dan jassen en andere kleding. Garderoberekken met een schoenenrek, zitruimte, hoedenplank, lades en andere toebehoren geven jou de mogelijkheid om alle accessoires die je nodig hebt voor je de deur uit gaat meteen bij de hand te hebben. Deze grote kledingstandaarden bepalen ook meteen de jouw woonstijl omdat ze de eerste echte eyecatcher in jouw zijn. Zo kan je kiezen uit industriële garderoberekken met metalen frames, houten garderoberekken voor Scandinavische of botanische interieurs en vintage kapstokken met zitkussens.

Kinderkapstok

Een kapstok voor de kinderkamer of babykamer heeft niet alleen een leuk design met vrolijke kleuren, ook aan de praktische eigenschappen zijn gedacht. Zo hebben staande kinderkapstokken een aanpaste hoogte en hangen de kapstokhaken vaak dichter bij elkaar. Kinderen kiezen ook vaak hun favoriete kapstokhaak uit aan een wandkapstok met dieren, sterren of andere originele vormen. Hierdoor krijgt hun jasje altijd een vaste plaats en vinden ze opruimen toch net ietsje leuker.

Kleerhanger

Ook kleerhangers bestaan in allerlei vormen en maten. Van klassieke kledinghangers tot aangepaste kleerhangers voor kinderen tot vrijstaande dressboys, met een goede kapstok kan je elk kledingstuk netjes en kreukvrij ophangen in de kledingkast. Een dressboy zet je natuurlijk niet in de kast. Deze vrijstaande kledingstandaard is speciaal geschikt om verschillende soorten kleding aan op te hangen, van broeken tot kleedjes tot maatpakken. Kleerhangers zijn dan echt weer onmisbaar in je kledingkast en worden vaak verkocht in handige kleerhanger sets.