Daguitstappen

Juni is de maand van de daguitstappen, zowel de kleine als de grote. Bij Zesso vind je alles voor een geslaagd uitje, alleen, met z’n tweeën, met het gezin of met de hele familie. Met onze selectie aan producten haal je alles uit je dag en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 133

Pagina
per pagina

Choose your country

Save my choice

Naar de zoo, naar de zee of naar de zon

Aan alle dagtrippers van het eerste uur, tijd om jullie outdoorgerief boven te halen! Kamperen, wandelen, trekken, geocachen, bbq’en, vliegeren, zwemmen … juni barst van de mogelijkheden. Het weer is goed, de ijskarren rijden lustig rond en de zomervakantie gluurt al om de hoek. Dus haal je picknickdeken vanonder het stof, vul je thermos met een heerlijke zelfgemaakte limonade en blink je wandelstokken op. Het is moeilijk kiezen wat eerst te doen in juni: pretpark, festival, zwembad of stadspark? Speeltuin, dierentuin of kinderboerderij? Bosexpeditie, kasteelbezoek of avontuurlijke excursie? Of waarom niet gewoon alles op 1 dag! Juni is ook een topmaand om te fietsen. Profiteer op 21 juni van de langste dag van het jaar voor een extra lange fietstocht met ijsjes en terrasjes.

Out of Office

Misschien ga je al op vakantie in juni, om de zomerdrukte voor te zijn? Wij hebben allerlei reisspullen en gadgets om je verlof zo zorgeloos mogelijk te maken, of je nu met de auto, het vliegtuig, de trein of de boot gaat. Koffers in alle maten, reistassen, trolleys, kofferriemen, koffersloten … wij hebben het. Maar ook in eigen land is het tof. Wij hebben alles voor een geslaagde staycation en meerdaagse daguitstap. Haal je rugzak, parasol, windscherm, strandtent en flippers boven en zoek verkoeling in de dichtstbijzijnde zwemvijver, beek of poel. Een onmisbaar item voor iedere trip: een goeie rugzak, knapzak, schoudertas of shopper.

Feest, feest, feest

Kinderen moeten nog even op de tanden bijten met de laatste toetsen en examens, maar daarna is het 2 maanden feest. Het einde van het schooljaar wordt traditioneel gevierd met het schoolfeest, een hoogtepunt voor elk kind. Maar juni is ook de maand van de communies en de lentefeesten. Zoek je nog een origineel cadeau? Je vindt ongetwijfeld iets tussen ons speelgoed. Af en toe moeten we de zonnepret op pauze zetten als het plots begint te regenen. Zorg dat je een paraplu bij de hand hebt, dan blijft het feest de hele dag duren. Bij Zesso vind je alles voor een geslaagde daguitstap, in binnenland én buitenland!