Kamerschermen

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Op zoek naar een mooi meubel die je kamer extra fraai doet ogen? Een kamerscherm is een echt interieur statement. Het is niet alleen een fraai ogend meubelstuk, maar je kunt met een roomdivider een mooie scheiding en meer privacy aanbrengen in je kamer. Kamerwanden passen is praktische elke kamer. Van het verdelen van je woonkamer tot de slaap- of badkamer. Alles is mogelijk met deze trendy dividers. Je vindt echt alle soorten roomdividers in alle stijlen, zodat je zeker zult slagen.

Kamerscherm kopen

Kamerschermen worden vaak gebruikt om ruimtes op te delen. De laatste jaren maakt het kamerscherm echt een inhaalslag en zie je het weer steeds vaker terugkomen in interieurs en slaapkamers. Kamerschermen kun je eenvoudig online kopen in ons assortiment. We bieden een grote collectie met veel verschillende stijlen, waarmee je je kamer uitstekend kunt opvullen. Koop je kamerscherm voor de woonkamer, maar ook bijvoorbeeld voor een slaapkamer of kinderkamer. Sorteer en filter eenvoudig en vind de divider die precies bij jouw stijl past.

Kamerschermen van hout

Kamerschermen zijn er in verschillende materiaalsoorten. Het houten scherm is toch wel het bekendste. De houten variant heeft een landelijke uitstraling en past daarom ook goed in een landelijk woonstijl. Er zijn verschillende houten kamerschermen te verkrijgen. Zo is er de standaard houten divider, maar ook de divider van bamboo. Houten vouwschermen worden in sommige gevallen geleverd met opbergplankjes, zodat je ook nog spullen makkelijk kwijt kunt. De bamboo dividers geven, naast privacy, ook nog eens extra decoratieve waarde, wat zeker de moeite waard is.

Kamerschermen woonkamer

Graag wat meer decoratie en stijl in je woonkamer laten terugkomen? De kamerschermen zijn een populair item voor in je woonkamer en je ziet ze steeds meer terugkomen in woonkamer interieurs. Naast stijl geven kamerschermen ook gewoon meer privacy en rust. Zeker in wat grotere woonkamers kunnen kamerdividers van pas komen en creëer je een meer intieme zithoek, waardoor je optimaal kunt genieten van een gezellig moment in de woonkamer. Een alternatieve wijze van het gebruik van een kamerscherm is door te kiezen voor een open roomdivider en deze minimaal te vullen met decoratieve elementen. Je zorgt niet voor meer privacy in de ruimte, maar wel voor een sfeervol, in het oog springend, meubelstuk in je kamer.

Kamerschermen slaapkamer

Kamerschermen zien we ook steeds vaker weer terug in de slaapkamers. Even rustig omkleden, of juist die extra privacy waarborgen, daarvoor zijn slaapkamer schermen echt geschikt. Een slaapkamer is soms ook wat lastig op te fleuren en te vullen. Met een roomdivider kun je een mooie extra nuance aanbrengen aan de inrichting van je slaapkamer. Ook passen kamerschermen uitstekend op een kinderkamer. Je creëert een leuke, gezellige kindersfeer met ons topaanbod kamerschermen.

Witte en zwarte kamerschermen in industriële stijl

Hou je van een industriële inrichting? Je vindt in ons assortiment een prachtig aanbod roomdividers die helemaal passen in de industriële stijl. Industriële stijl wordt gekenmerkt door de metalen en stalen elementen, gecombineerd met houten elementen die je woning een robuuste uitstraling geven. Passende roomdividers zijn bijvoorbeeld de zwarte, grijze en witte kamerschermen die heel goed combineren in deze industriële stijl.

Algemene tips over roomdividers en kamerschermen

Alvorens je tot de koop van een kamerscherm overgaat, voorzien we je graag van wat tips. Zorg er voor dat je duidelijk weet wat je doel is van de roomdivider. Wil je de ruimte verdelen en privacy creëren in een en dezelfde ruimte, kies dan voor een gesloten kamerscherm. Hiermee creëer je over het algemeen de meeste privacy. Daarnaast is dit voor een wat kleinere ruimte de beste oplossing, omdat het vaak om een rank model gaat. Je zou er ook voor kunnen kiezen om een gedeeltelijk gesloten roomdivider te plaatsen. Hierbij kun je deze gedeeltelijk opvullen met bijvoorbeeld opbergmanden of opbergdozen met een mooie bijpassende kleur of print. Zeker voor wat grotere ruimtes is dit een mooie oplossing. Wil je wel wat scheiding aanbrengen, maar is het doel meer privacy niet aan de orde, dan is een open kamerscherm ook prachtig. Met een minimale decoratie van dit meubelstuk, creëer je een geheel eigen stijl in je ruimte. Opgedeeld, maar toch niet helemaal gescheiden.