Kolomkasten

Een kolomkast is een handig badkamermeubel dat weinig plaats in beslag neemt, en toch veel opbergplaats biedt. Deze smalle kast is vaak uitgerust met deuren en open vakken. Bekijk hier alle kolomkasten.

Een kolomkast is een handig badkamermeubel dat weinig plaats in beslag neemt, en toch veel opbergplaats biedt. Bekijk hier alle kolomkasten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Kolomkast kopen

Wil je graag je badkamer een nieuwe look geven en ben je op zoek naar een compacte kast? Dan is een kolomkast zeker een aanrader! Deze smalle badkamerkasten zijn perfect voor kleine badkamers en doucheruimtes dankzij het slanke, langwerpige formaat. Zo neemt de kast weinig plaats in beslag en zorgt hij tegelijk voor meer opbergruimte. De meeste kolomkasten zijn voorzien van verschillende vakken, lades en deuren waardoor je makkelijk al jouw dagelijkse badkamer- en douchespulletjes een eigen plaatsje kan geven. Want niets is zo vervelend als verschillende lades afgaan om net dat ene product terug te vinden!

Hoge badkamerkast

Gebruik de volledige hoogte van je badkamer en kies voor een stijlvolle maar praktische kolomkast. Deze hoge badkamerkasten zijn ideaal wanneer je de beschikbare ruimte in je badkamer of douche optimaal wil gebruiken. Zulke kasten hebben namelijk een handig, smal en hoog formaat waardoor ze niet veel ruimte innemen. Ben je eerder op zoek naar een klein badkamermeubel? Dan kan je eens een kijkje nemen tussen onze wastafelkasten en badkamerrekken.

Kolomkast design

Ben je op zoek naar een specifieke badkamerkast, zoals een houten kast, of ben je eerder op zoek naar een moderne of Scandinavische kast met een witte lakkleur? De collectie kolomkasten bij Zesso is gevuld met verschillende kleuren en stijlen, zo is er voor elke type badkamer wel een kast. Naast kleur is de vorm en uitvoering natuurlijk ook belangrijk. Over het algemeen staan kolomkasten op pootjes, maar je hebt ook zwevende modellen die je aan de muur moet bevestigen. Daarnaast heb je ook nog eens keuze tussen lades, deuren en opbergvakken. Voor welke ga jij?