Meubels

15% Korting op alle Meubels

code: ZESSO-M15

Bij Zesso shop je online budgetvriendelijke meubels voor je woning!
Deze maand krijg je 15% korting bij aankoop vanaf €75 op meubels*. Gebruik de kortingscode ZESSO-M15 in je winkelmandje. Deze korting is geldig van 1 maart 2023 tot en met 31 maart 2023. De kortingscode kan niet gecombineerd worden met andere kortingen
*De kortingscode is niet geldig op kindermeubels.

Populaire Categorieën

Stoelen bij ZessoStoelen bij Zesso
Tafels bij ZessoTafels bij Zesso
Zitbanken bij ZessoZitbanken bij Zesso
Kasten bij ZessoKasten bij Zesso
Fauteuils bij ZessoFauteuils bij Zesso
Trolleys bij ZessoTrolleys bij Zesso
Eetkamersets bij ZessoEetkamersets bij Zesso
Kamerschermen bij ZessoKamerschermen bij Zesso
Bureaus bij ZessoBureaus bij Zesso
Wandmeubels bij ZessoWandmeubels bij Zesso
Badkamermeubels bij ZessoBadkamermeubels bij Zesso
Tuinmeubels bij ZessoTuinmeubels bij Zesso
StoelenStoelen
TafelsTafels
ZitbankenZitbanken
KastenKasten
FauteuilsFauteuils
Trolleys voor Keuken en BadkamerTrolleys voor Keuken en Badkamer
EetkamersetsEetkamersets
KamerschermenKamerschermen
BureausBureaus
WandmeubelsWandmeubels
BadkamermeubelsBadkamermeubels
TuinmeubelsTuinmeubels

Inspiratie voor jouw interieur

Als your everday trendseller zetten we voor jou de hedendaagse trends in de kijker. Neem een kijkje op onze inspiratie-pagina's en bekijk de nieuwste woontrends! Ontdek jouw favoriete interieurstijl en vind makkelijk de juiste producten die bij die stijl passen.
Japandi InterieurJapandi Interieur
Industrieel InterieurIndustrieel Interieur
Botanisch InterieurBotanisch Interieur

Slaapkamer Meubels & Decoratie

Jouw slaapkamer is dé plek waar je helemaal tot rust kan komen. Het is dus belangrijk dat je je slaapkamer met rustgevende meubels inricht. Kies voor een comfortabel bed met een leuk dekbedovertrek, een handig nachtkastje met tafellamp en een stijlvolle kledingkast of kledingrek. Daarnaast kan je ook kiezen voor een kamerscherm voor wat meer privacy en een zacht vloerkleed voor naast je bed.
NachtkastjesNachtkastjes
Bankjes & HockersBankjes & Hockers
Bedtextiel & DekbedovertrekkenBedtextiel & Dekbedovertrekken
Botanisch InterieurBotanisch Interieur
NachtkastjesNachtkastjes
BankjesBankjes
Bedtextiel & DekbedovertrekkenBedtextiel & Dekbedovertrekken
VerlichtingVerlichting

Choose your country

Save my choice

Trendy en betaalbare meubels

Het is belangrijk dat je je thuis voelt in jouw eigen woning. Decoreer daarom jouw interieur naar jouw eigen stijl en budget. Maak je keuze tussen verschillende interieurstijlen, verschillende inrichtingen en natuurlijk verschillende meubels en woonaccessoires. Laat jouw interieur voor je spreken met leuke kleuren, subtiele decoratie-items en stijlvolle maar praktische meubels. De keuze is aan jou! Bij Zesso bieden we daarom een ruim aanbod aan trendy en betaalbare meubels en woonaccessoires in verschillende kleuren en stijlen.

Meubels kopen voor een woonkamer

De woonkamer is vaak de blikvanger van je huis omdat je hier de meeste tijd doorbrengt. Een goede reden om van je woonkamer een gezellige plek te maken met stijlvolle woonkamer meubelen en leuke woonaccessoires. Neem daarom eens een kijkje tussen onze woonkamer meubels zoals zetels, fauteuils, poefs, bijzettafels, salontafels en kasten. Voor woonaccessoires raden we sfeervolle verlichting en vloerkleden aan.

Meubels kopen voor een eetkamer

Een eetkamer heeft vaak meerdere doeleindes, zo kan je een eetkamer gebruiken om te eten, te koken, te werken of om een lekker kopje thee of koffie te drinken. Heb je zin om graag je eetkamer opnieuw in te richten of een update te geven? Kies dan eens voor een nieuwe set eetkamerstoelen, nieuwe barkrukken, of voor een nieuwe eettafel. Heb je niet zo’n grote keuken, dan kan je misschien beter kiezen voor een handige eetkamerset.

Meubels kopen voor een slaapkamer

Een slaapkamer is dé plek waar je helemaal tot rust kan komen. Naast de woonkamer en eetkamer breng je hier ook heel wat uurtjes door. Het is dus belangrijk dat je je slaapkamer goed inricht. Kies voor een comfortabel bed met een leuk dekbedovertrek, een handig nachtkastje met tafellamp en een stijlvolle kledingkast of kledingrek. Daarnaast kan je ook kiezen voor een kamerscherm voor wat meer privacy en een zacht vloerkleed voor naast je bed.