Geschenken

Koop je geschenken bij Zesso!

Koop je geschenken bij Zesso!

Onze favorieten

Onze favorieten

Meer inspiratie

Meer inspiratie

Choose your country

Save my choice

Geschenken voor speciale momenten

Er is altijd wel een reden om te vieren: een verjaardag, een jubileum, een housewarming, een nieuwe job, de opening van een eigen zaak, de start van een pensioen, Kerstmis, Moederdag, Vaderdag, Valentijn en iedere andere speciale gelegenheid. En dan zijn er die grote mijlpalen in het leven: een diploma-uitreiking, een verloving, een huwelijk, een eigen huis en de geboorte van een kind. Deze gebeurtenissen worden extra waardevol met een mooi geschenk. Een cadeau kan veel betekenen: ‘dank je’, ‘proficiat’, ‘goed gedaan’ of ‘ik zie je graag’. Wat je ook wil zeggen, bij Zesso vind je cadeau-ideeën voor elke boodschap.

Cadeaus voor kinderen en volwassenen

Kinderen mogen af en toe beloond worden: bij een goed rapport, wanneer ze flink zijn, als ze helpen met klusjes in huis, wanneer ze hun fopspeen afgeven of tijdens de potjestraining. Daarnaast zijn er enkele mijlpalen in een kinderleven waar cadeaus een groot deel uitmaken van de ervaring. Denk maar aan de verjaardag, de communie en het lentefeest - deze gelegenheden zouden niet hetzelfde zijn zonder leuke cadeautjes. Kies bij deze belangrijke momenten voor een kado waar ze jaren plezier van hebben en dat met hen kan meegroeien. Er zijn een heleboel mensen die een grote rol in het leven van je kind spelen: onthaalouders, kleuterjuffen, meesters, sportcoaches, tekenleraars, scoutsleidsters … Ook voor hen vind je bij Zesso bedankjes.

Relatiegeschenken en geboortecadeaus

Soms is een cadeau de ideale manier om het ijs te breken en een nieuwe connectie te maken. Denk maar aan een welkomstcadeautje voor je nieuwe buur, een relatiegeschenk voor een zakenpartner of een kerstcadeautje voor Secret Santa op het werk. Verwacht je een kind of is er een babyboom in de vriendengroep? Neem dan eens een kijkje tussen onze kraamgeschenken. Hier vind je de perfecte inspiratie om te vragen én te geven, ideaal voor een geboortelijst, babyshower, doopfeest of babyborrel. Of je nu een cadeau voor je vrienden, familie, buren, collega’s of kennissen zoekt, bij Zesso vind je geschenken voor elk budget, voor elke relatie en voor elke gelegenheid. Laat je inspireren en bestel vandaag nog het perfecte geschenk online.