Geschenken

Kadokiezer

Koop je kado'tje bij Zesso

Vind het ideale cadeau met de Zesso kadokiezer! Met onze cadeautips vind je voor elk type persoon een leuk én betaalbaar cadeau. Een nuttig hebbedingetje, een grappig cadeau, een kan-niet-missen geschenk, mannen cadeaus, vrouwen cadeaus of cadeaus voor kids, met onze cadeauzoeker vind je voor iedereen iets leuks. Werk je met een verlanglijstje? Doe dan inspiratie op voor jezelf! Kies een passende cadeau categorie en laat je verrassen!

Geschenken voor mannen

Mannen

Op zoek naar een leuk cadeau voor een man? Vind hier een geschikt cadeau voor je partner, vader, broer of vriend, voor elke gelegenheid!

Bekijk alle cadeaus voor mannen
Geschenken voor vrouwen

Vrouwen

Vrouwen worden graag verrast, maar hoe kies het beste cadeau voor een vrouw? Hier geven we je graag enkele cadeautips mee voor de dames!

Bekijk alle cadeaus voor vrouwen
Geschenken voor kinderen

Kinderen

Als een kind zo blij dankzij onze kadokiezer! Bekijk hier de leukste cadeaus voor kinderen uit onze webshop, van speelgoed tot kinderkamerdecoratie.

Bekijke alle cadeaus voor kinderen
Geschenken onder 25 euro

Onder €25

Mag het een kleinigheidje zijn? Geen probleem! Goede geschenken hoeven niet duur te zijn. Ontdek hier alle cadeaus tot 25 euro.

Bekijk alle cadeaus onder €25
Geschenken onder 50 euro

Onder €50

Shoppen binnen een budget is geen probleem voor de Zesso Kadokiezer. Cadeaus tot 50 euro hebben we daarom hier voor jou verzameld.

Bekijk alle cadeaus onder €50
Geschenken voor kinderen

Kinderen

Als een kind zo blij dankzij onze kadokiezer! Bekijk hier de leukste cadeaus voor kinderen uit onze webshop, van speelgoed tot kinderkamerdecoratie.

Bekijke alle cadeaus voor kinderen
Verrassende cadeaus

Verrassende cadeaus

Klassieke cadeaus zijn niet verkeerd, maar een met een verrassend cadeau scoor je zeker! Ga voor origineel en neem een kijkje tussen onze verrassende geschenken.

Bekijk alle verrassende cadeaus

Nog meer inspiratie?

Zoek je een geschenk voor een hobbykok, wil je een interieurstylist verrassen of ben je gewoon op zoek naar een origineel cadeau idee? Doe hier de nodige cadeau inspiratie en snuister door onze vele artikelen. Verras iemand voor zijn/haar verjaardag of maak iemand blij met een uniek en verrassend cadeau. Voor elke gelegenheid en voor elke persoon is er een geschikt geschenk. Ook voor de feestdagen is er voor ieder wat wils!

Kinderkamer toppers
Botanisch interieur
Bakken toppers
Fietsen & Voertuigen toppers

Geschenken voor speciale momenten

Er is altijd wel een reden om te vieren: een verjaardag, een jubileum, een housewarming, een nieuwe job, de opening van een eigen zaak, de start van een pensioen, Kerstmis, Moederdag, Vaderdag, Valentijn en iedere andere speciale gelegenheid. En dan zijn er die grote mijlpalen in het leven: een diploma-uitreiking, een verloving, een huwelijk, een eigen huis en de geboorte van een kind. Deze gebeurtenissen worden extra waardevol met een mooi geschenk. Een cadeau kan veel betekenen: ‘dank je’, ‘proficiat’, ‘goed gedaan’ of ‘ik zie je graag’. Wat je ook wil zeggen, bij Zesso vind je cadeau-ideeën voor elke boodschap.

Cadeaus voor kinderen en volwassenen

Kinderen mogen af en toe beloond worden: bij een goed rapport, wanneer ze flink zijn, als ze helpen met klusjes in huis, wanneer ze hun fopspeen afgeven of tijdens de potjestraining. Daarnaast zijn er enkele mijlpalen in een kinderleven waar cadeaus een groot deel uitmaken van de ervaring. Denk maar aan de verjaardag, de communie en het lentefeest - deze gelegenheden zouden niet hetzelfde zijn zonder leuke cadeautjes. Kies bij deze belangrijke momenten voor een kado waar ze jaren plezier van hebben en dat met hen kan meegroeien. Er zijn een heleboel mensen die een grote rol in het leven van je kind spelen: onthaalouders, kleuterjuffen, meesters, sportcoaches, tekenleraars, scoutsleidsters … Ook voor hen vind je bij Zesso bedankjes.

Relatiegeschenken en geboortecadeaus

Soms is een cadeau de ideale manier om het ijs te breken en een nieuwe connectie te maken. Denk maar aan een welkomstcadeautje voor je nieuwe buur, een relatiegeschenk voor een zakenpartner of een kerstcadeautje voor Secret Santa op het werk. Verwacht je een kind of is er een babyboom in de vriendengroep? Neem dan eens een kijkje tussen onze kraamgeschenken. Hier vind je de perfecte inspiratie om te vragen én te geven, ideaal voor een geboortelijst, babyshower, doopfeest of babyborrel. Of je nu een cadeau voor je vrienden, familie, buren, collega’s of kennissen zoekt, bij Zesso vind je geschenken voor elk budget, voor elke relatie en voor elke gelegenheid. Laat je inspireren en bestel vandaag nog het perfecte geschenk online.