Wastafelonderkasten

Creëer extra opbergruimte in je badkamer dankzij een wastafelonderkast. Een wastafelkast is een kast of meubel dat je onder je wastafel of waskom plaatst. Bekijk hier alle wastafelkasten.

Creëer extra opbergruimte in je badkamer dankzij een wastafelonderkast. Bekijk hier alle wastafelkasten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Wastafelonderkast kopen

Het maakt niet uit hoe groot je badkamer is, het is belangrijker wat je ermee doet. Vooral bij kleine badkamers kan een bepaalde inrichting veel verschil maken. Zo zijn ruimtes om je spullen in op te bergen zeker belangrijk. Maak daarom het beste van je opbergruimte en richt ze functioneel in met de wastafelkasten bij Zesso. Een wastafelonderkast, of wel eens wastafelkast of onderbouwkast genoemd, is een handig opbergmeubel dat je onder je wastafel of waskom plaatst. Wastafelonderkasten zijn praktisch omdat ze voor voldoende opbergruimte zorgen terwijl ze geen extra plaats innemen. Deze badkamerkasten zijn uitgerust met deuren, lades of met beide. Je kan er verschillende spullen in opbergen, zoals handdoeken, verzorgingsproducten en andere badkameraccessoires.

Badkamerrekken voor onder de wastafel

Naast wastafelkasten heb je ook badkamerrekken die je kan plaatsen onder je wastafel. Deze opbergrekken zijn licht van gewicht en hebben een praktische, halfronde vorm. Dankzij het handige ontwerp passen de rekken perfect onder je wastafel. Met een badkamerrek onder je wastafel bespaar je een heleboel plaats, handig voor wanneer je geen ruimte hebt voor een wandrek of een kolomkast. De wastafel opbergrekken bij Zesso bestaan uit meerdere niveaus en hebben een handige handdoekrail. Op de verschillende niveaus heb je voldoende ruimte voor verzorgingsproducten, toilet- en badkameraccessoires.

Wastafelkast design

Wil je graag je badkamer vernieuwen of je huidige opbergruimte uitbreiden? Dan is het belangrijk dat je een wastafelonderkast zoekt die bij je woonstijl past. Ben je fan van houten kasten en zachte kleuren? Dan is de Japandi interieurstijl iets voor jou. Eerder fan van strak en veel wit? Dan moet je eens inspiratie opdoen bij een modern interieur of een Scandinavisch interieur. Nadat je je woonstijl hebt bepaald, kan je kiezen tussen verschillende kasten. Op onze webshop heb je keuze tussen witte badkamerkasten, houten badkamerkasten en chrome badkamerrekken. Voor welke ga jij?