Trends

Ontdek dé woontrends van dit jaar online bij Zesso! We maakte een selectie van onze best-verkochte meubels en woondecoratie voor elke trend.
Trend: Ronde & Organische VormenTrend: Ronde & Organische Vormen
Trend: Japandi InterieurTrend: Japandi Interieur
Trend: Industrieel interieurTrend: Industrieel interieur
Trendy Stoffen: Teddy, Bouclé en FluweelTrendy Stoffen: Teddy, Bouclé en Fluweel
Asymmetrische spiegelsAsymmetrische spiegels

Trends in de kijker

JapandiJapandi

Japandi

Lichte kleurtonen, veel daglicht en Scandinavische invloeden... Dit wordt gecombineerd in dé trend van 2023: Japandi Niet alles moet wit, maar vul de ruimte met lichte zandkleuren en verschillende houtsoorten. Dit creërt warmte, rust en eenvoud in jouw interieur.
Ruw & RobuustRuw & Robuust

Ruw & Robuust

Ruw hout, geborsteld metaal, zwarte accenten en een vleugje verfijning... Een typisch industrieel interieur staat vol met robuuste meubels en woonaccessoires gemaakt van metaal en leder. Stoer is hier het sleutelwoord!
Rond & OrganischRond & Organisch

Rond & Organisch

Ronde, organische en ovale vormen doorbreken de rechte lijnen in je interieur en laten het speels en vriendelijk aanvoelen. We zien deze vormen vooral terugkomen in de Japandi-stijl, waar knuffelbare stoffen en ronde vormen het geheel zachter te maken. De ronde, organische vormen en de zachte Japandi-stijl gaan hand in hand samen.

Trendkleuren van het jaar

Greenhouse VibesGreenhouse Vibes

Greenhouse Vibes

Een groen accent of een leuke kunstplant in huis zorgt meteen voor leuke toets. Bekijk al onze groene meubels en decoratie, en geef je interieur een groene toets.
Magnificent MarbleMagnificent Marble

Magnificent Marble

Met een marmer element in huis zorg je meteen voor meer stijl en elegantie in huis. Neem zeker eens een kijkje tussen al onze artikelen met marmerlook.
Sunset BlendSunset Blend

Sunset Blend

Wanneer we aan een zonsondergang denken, denken we aan warme kleuren zoals oranje en geel. Zorg voor een warme toets in huis met onze stijlvolle meubels en decoratie.

Choose your country

Save my choice