Collecties

Vind je het soms wat moeilijk om meubels te kiezen die bij elkaar passen? Bekijk dan onze verschillende meubelcollecties en creëer een stijlvol én matchend interieur.

Chelsea Collectie

De Chelsea meubelcollectie van Smuk staat bekend voor haar houtlook finish. De collectie heeft mooie en betaalbare meubels met een industrieel kantje.

Bekijk meer

Davian Collectie

De Davian collectie van Smuk is een stijlvolle meubelcollectie met een industriële toets. De collectie bestaat uit meubels met een simpel maar tijdloos ontwerp.

Bekijk meer

Kaz Collectie

De Chelsea meubelcollectie van Smuk zorgt voor een industrieel tintje in jouw interieur. De collectie bestaat uit zwarte meubels of meubels met een combo van zwart en hout.

Bekijk meer

Dina Collectie

De Dina meubels van House Collection hebben een eenvoudig maar modern ontwerp waardoor ze makkelijk te combineren zijn en in vele interieurs hun plaats vinden.

Bekijk meer

Milo Collectie

De Milo zetels van House Collection zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: van u-sofa tot 3-zitsbank en van velours zetels tot stoffen banken.

Bekijk meer

Nessa Collectie

De Nessa spiegelcollectie van House Collection bestaat uit zwarte spiegels en gouden spiegels in verschillende formaten, die je in allerlei woonstijlen kan plaatsen.

Bekijk meer

Choose your country

Save my choice