Babyschommels & Wipstoelen

Niets ontspant je baby beter dan wiegen. Omdat je armen niet altijd vrij zijn, haal je best een schommel- of wipstoel in huis. Plezier verzekerd!

Schommelstoelen - Wipstoelen

Tonen als Foto-tabel Lijst

27 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Baby wipstoelen in alle kleuren en maten

Een wipstoel of babyschommel is het eerste zitje van je baby. Zolang je kindje niet kan zitten, is een sitter of baby swing een leuke afwisseling van het liggen en een kans om nieuwe dingen te ontdekken. Bij Zesso vind je een ruim assortiment aan ligstoelen en baby bouncers. Wij hebben baby schommels met leuke designs van grote kindermerken als Baninni, Babymoov, Badabulle, Béaba en Little World, roze baby schommelstoelen, blauwe schommels en kleurrijke sitters. We hebben ook hoge wipstoelen. Zo kan je je baby er gemakkelijk inzetten en weer oppakken zonder te bukken, en kan je de stoel zelfs mee aan tafel nemen. Bij Zesso vind je ook relax stoelen met elektrische functies zoals verschillende schommelstanden, muziek of een mobieltje met speelgoed op batterijen.

Relaxen, slapen en spelen in een schommelstoel

In een relax of schommelwieg liggen baby’s knus, comfortabel en ontspannen. Ze kunnen zichzelf in slaap wiegen, spelen met speeltjes, ontspannen met muziek of gewoon rustig liggen en rondkijken. Je zet een babyschommelzitje gewoon bij jou in huis: in de keuken, in de woonkamer, in de badkamer of in de tuin. Zo kan jij steeds een oogje in het zeil houden tijdens het koken, douchen, tuinieren en tijdens al je dagelijkse taken. Laat je baby nooit uren in het schommelstoeltje liggen, een zittende houding beperkt hun motorische ontwikkeling. Schakel op tijd over op een park, box of speelkleed waar ze vrijuit kunnen bewegen met hun hele lichaam.

Babyschommels voor baby’s tot 1 jaar

Baby bouncers zijn licht en gemakkelijk te verplaatsen en hebben antislippootjes zodat ze stevig en stabiel blijven staan. Dankzij de 3-puntsgordel of 5-puntsgordel blijft je baby altijd veilig in de baby relax zitten. Veel van de baby swings die je bij Zesso vindt, hebben een afneembaar en wasbaar kussen. Sommige zijn verstelbaar, met een verstelbare rugleuning, een verstelbare voetensteun of een verstelbare schommelstand; andere zijn draagbaar en kan je volledig inklappen zodat je ze gemakkelijk kan opbergen of meenemen. Veel babyschommels hebben een verkleiningskussen voor pasgeborenen of een afneembare speelboog. De meeste baby ligstoelen zijn geschikt voor pasgeborenen en kan je gebruiken voor kinderen tot 6 maanden, 9 maanden of 1 jaar. Kijk altijd het maximale gewicht van je stoel na om ongevallen te voorkomen. Op zoek naar een lage of hoge wipstoel? Ontdek alle schommelstoelen voor baby’s op Zesso.com!