Tijdschriftenrekken

Een tijdschriftenrek of magazinehouder is een perfecte woonaccessoire voor bij je sofa of leefruimte. Hou je favoriete magazines, kranten of boekjes bij de hand in deze stijlvolle houder. Zo zijn de tijdschriftenrekken niet alleen functioneel, maar zijn ze ook subtiele stijlmakers. Daarom vind je de tijdschriftenhouders in allerlei designs, van Scandinavisch tot retro.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Tijdschriftenrek kopen

Op zoek naar een tijdschriftenrek? De mooiste tijdschriftenrekken voor de beste prijs koop je op Zesso.com. Van metalen magazinehouders tot vrijstaande houders met verschillende mandjes, voor elk interieur en voor elke leesfanaat is er een gepast opbergrek. Sommige houders zijn zelfs voorzien van een klein tafeltje zodat je jouw leesmateriaal en een tasje koffie er gewoon kunt bijnemen! Bekijk alle tijdschriftenrekken op onze webshop en bestel eenvoudig online.

Magazinehouder

Slingeren de magazines in het rond in jouw woning en zoek je een stijlvolle oplossing? Met een eigentijdse magazinehouder krijgen alle te lezen boekjes en magazines een vaste plaats. Magazinehouders of tijdschriftenhouders zijn er daarom ook in allerlei groottes. Fervente lezers hebben al meer nood aan een groot tijdschriftenrek die als ware lectuurbak kan dienen. Daarom is een tijdschriftenrek ook een origineel cadeau voor wie graag leest!

Tijdschriftenrek metaal

Met een metalen tijdschriftenrek kan je alle kanten uit: een zwart tijdschriftenrek, een goud tijdschriftenrek, een industrieel tijdschriftenrek, een vintage tijdschriftenrek,… Ze hebben elk hun eigen karakter. Wanneer er een handgreep aan het frame is verwerkt, kan je het rek ook makkelijk verplaatsen. Daarnaast zijn er ook metalen tijdschriftenhouders of tijdschriftenbakjes die je aan de muur kunt bevestigen. Perfect voor kleine ruimtes!

Vintage tijdschriftenrek

Tijdschriftenrekken zijn terug van eigenlijk nooit helemaal weg geweest te zijn. Daarom zie je ook vele houders die geïnspireerd zijn door echte vintage krantenhouders en magazinebakjes. Zulke kleine opbergers zijn niet alleen geschikt als tijdschriftenrek, maar ook als posthouder of papieren organizer aan je bureau of werkstation komt zo’n klein rekje van pas. Bovendien kleed je de ruimte zo op een originele manier aan.