Slapen & Beddengoed

Categorieën

Categorieën

Tonen als Foto-tabel Lijst

54 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Een veilig nest voor je baby

Omdat baby’s een groot deel van de dag en nacht slapen, is het belangrijk dat ze zich comfortabel en geborgen voelen in hun slaapplek. Ook als kinderen groter worden is een goede nachtrust belangrijk. Voldoende slapen is essentieel voor de ontwikkeling en gezondheid van je kind, maar ook voor het humeur en welbehagen. Bovendien is er voor een moeder en vader niets mooier dan een glimlachend kindergezicht bij het ontwaken, of het nu na een ochtend-, middag- of avonddutje is. Geef je kind de zoetste dromen door een veilige en knusse cocoon te maken waar het heerlijk kan indommelen. Wij hebben sterke, bekende merken die oog hebben voor jouw persoonlijke stijl, zodat je als kersverse ouder je koter met nog meer trots kan voorstellen aan vrienden en familie.

Baby beddengoed

Je kind inwikkelen of instoppen is een intiem en belangrijk moment. Met een inbakerslaapzak is je pasgeborene heerlijk geborgen en rustig. Onze 4-seizoenen Cocono slaapzak van Nooga voor 0-6 of 6-12 maanden is een innovatief concept waarmee je de temperatuur gemakkelijk kan regelen zonder je kleinste wakker te maken, het biedt veel beweegruimte en is geschikt voor gevoelige huidjes. Ook met een babydeken, inbakerdoek, ledikantdeken of wikkeldeken zit je spruit lekker warm ingesloten en kan je het gemakkelijk in je armen dragen. Onderweg zit je kleinste behaaglijk in de autostoel met een inlegkussen en een fleece wikkeldeken.

Het baby bed opmaken

Voor de allerkleinsten hebben we zachte, hypoallergene babynestjes, met of zonder speelboog, en steunkussens voor in de schommelstoel, autostoel of kinderwagen. Eenmaal groter zijn ze klaar voor een wiegje, krib of box. Bescherm je kleinste voor ongelukken en ongemak in het park door een bedomrander te installeren. Maak het bedje in de kinderkamer op met een waterdichte matrasbeschermer voor de matras, een hoeslaken, een laken, een ergonomisch hoofdkussen en een zacht dekentje van katoen of flanel. Met het kwalitatieve bedtextiel van Zesso ligt je oogappel in elke levensfase comfortabel, van baby over peuter en kleuter tot kind, en kan jij als ouder ook op beide oren slapen.