Veiligheid

Verder heb je online bijvoorbeeld de keuze uit een aantal fornuisbeschermers, net als hoekbeschermers. Handige producten, die de veiligheid in huis vergroten door te voorkomen dat jouw kleine zich pijn kan doen. Verder kun je gebruik maken van een aantal handige magneetsloten, zodat je goed zelf kunt regelen waar jouw baby of kindje wel of niet bij kan komen. H2 Bedhekken

Op zoek naar een van de bedhekken, waarmee je voorkomt dat jouw kleine uit bed kan vallen? Je hebt online de keuze uit verschillende modellen. In zwart en in wit, net als in een aantal andere en meer vrolijke kleuren. Of bekijk de verstelbare en uitschuifbare modellen, om daar op een flexibele manier gebruik van te maken en die als het ware mee te laten groeien. Je kunt online bedhekken bestellen, waarvan wij de verzending snel voor je in orde maken.

Kamerverdelers

Eenvoudig een deel van de kamer afbakenen om jouw kleine daar te laten spelen? Dan zijn de kamerverdelers uitstekend geschikt. Zoals een traphek of klemhek, waardoor je er zonder problemen doorheen kunt kijken en jouw kleine in de gaten kunt houden. Een fijn idee, zodat je steeds precies weet wat er gebeurt en er niets mis kan gaan.

Bekijk de verschillende kamerverdelers, die je op een heel flexibele manier kunt gebruiken. Om ze groter en kleiner te maken, zodat je de kamer eenvoudig in meerdere delen kunt verdelen en jouw kindje of baby daar kunt laten spelen.

Veiligheid voor je baby en kind: traphekken

De veiligheid in huis vergroten voor je baby of kind? Dan kun je haast niet zonder hekje voor de trap of in de deuropening. Voorkom daarmee dat je kleine per ongeluk naar beneden kan vallen en maak het onmogelijk om zonder jouw toezicht de trap op naar boven te gaan. Een fijn idee, zodat je jouw kleine rustig rond kunt laten lopen en je zeker weet dat de trap geen probleem zal zijn. Je hebt online natuurlijk de keuze uit verschillende traphekken, die wij netjes voor je op voorraad hebben. Bestel je die voor 15:00u online? Dan zorgen wij ervoor dat je die de volgende werkdag in huis hebt.

Bovendien profiteer je vanaf €20 standaard van gratis verzending, zodat je daar gelukkig geen extra kosten voor hoeft te maken. Zo zorg je eenvoudig voor meer veiligheid in en om het huis. Veiligheid voor jouw baby of kindje, om er samen voor te zorgen dat jullie onbezorgd van elkaar kunnen genieten. En heb je vragen over een van de producten op het gebied van veiligheid voor kinderen? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.