Speeltenten

Een speeltent kopen? Hét mooiste speelgoed voor jouw baby of kind. Een kinder speeltent waar ze met hun vriendjes en vriendinnetjes in kunnen spelen. Bestel een blauwe tent voor de jongens of een roze tipi waar de meiden zich in kunnen verschuilen. Complete kastelen en andere speeltenten, om te genieten van het heerlijke weer.

Ballenbaden - Speeltenten - Speeltunnels - Tipis

Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Zet een tipi speeltent op in de tuin of maak op de camping gebruik van de verschillende leuke modellen. Om jouw kinderen uit te dagen met elkaar te spelen, of voor een eigen onderkomen waar ze trots op kunnen zijn.

Tipi’s en meer

Bekijk onze tipi speeltenten en de andere modellen, bijvoorbeeld om van de ene naar de andere kant te lopen. In de vorm van een rups of een tunnel, waar ze doorheen kunnen en leuke spelletjes mee kunnen doen. Makkelijk op te zetten en gemakkelijk weer compact op te bergen, dus de ideale keuze voor in de tuin en buiten op andere plekken.

En is het echt lekker weer? Bekijk naast onze speeltenten dan ook ons waterspeelgoed. Speelgoed speciaal geschikt voor buiten, waar jouw kleine op een leuke manier mee kan spelen. Alleen of samen met vriendjes en vriendinnetjes, zodat je er alle kanten mee op kunt.

Kinder speeltent kopen

Een kinder speeltent kopen? Bestel een tipi, een van de tunneltenten of complete kastelen. Gemakkelijk op te zetten en vanaf dat moment het domein van je baby of kindje. Zie ze genieten in de tuin, op de camping of op een andere plaats. Lekker in de buitenlucht, terwijl je de verschillende tenten om in te spelen online heel voordelig kunt bestellen.