Tafels

Ben jij op zoek naar een leuke kindertafel? Geef je kinderen hun eigen plek in huis, om te eten of om samen te kunnen spelen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Ontdek de verschillende kindertafels met stoeltjes, die je online kunt bestellen en waar je meteen gebruik van kunt maken. Een mooie keuze voor goede kwaliteit, zowel in hout als in kunststof en de andere materialen die er beschikbaar zijn. Wij helpen je online graag inspiratie op te doen.

Kindertafel met stoeltjes

Er is niets leuker voor kinderen dan een kindertafel met stoeltjes. Waar ze zelf aan kunnen zitten, of samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Een kindertafel gevonden? Neem ook zeker een kijkje bij onze stoelen voor kinderen of bestel één van de complete sets die beschikbaar zijn. Op die manier geef je de kinderen eenvoudig hun eigen plek, waar ze samen zullen spelen of kunnen eten als ze trek beginnen te krijgen.

Hippe Speelkamer

Maak van het saaie hoekje in de kinderkamer een ideale speel- of leeshoek met de Scandinavisch geïnspireerde tafels van Eazy Living. De tafels voor kinderen zijn ideale speel-, knutsel-, of leestafels voor in de speelkamer of kinderkamer. De tafels voor kinderen in de collectie van Zesso combineren hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijke materialen. Zo kunnen kinderen en ouders jaren genieten van deze hippe kindertafels.

Neem ook zeker een kijkje bij onze sierlijke kaptafels speciaal op maat van kinderen. Met deze kaptafels tover je de kinderkamer om tot een echte prinsessenkamer.