Trolleys

Meer opbergruimte nodig in je keuken? Een keukentrolley of keukenrekje met handige opbergmanden, legplanken en lades voor servies, voedingswaren en andere keukenspullen is dan de ideale oplossing. Een keukenrek op wielen kan je bovendien makkelijk verplaatsen en weer opzij zetten. Zo creëer je meer plaats en hou je alles netjes op orde!

Tonen als Foto-tabel Lijst

43 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

De beste keukentrolleys

Staat je aanrecht overvol met kruidenpotjes en voedingswaren en bulken je keukenkasten met servies en kookgerei? Met een keukentrolley breng je weer orde in je keuken. Onze rijdende keukenrekjes zijn de ideale keukenorganizers en zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en designs. Kies uit een metalen keukentrolley, een houten keukentrolley, een keukentrolley met werkblad of een verrijdbaar tafeltje.

Serveerwagens en roltafels

Een keukentrolley is niet alleen een flexibele keuken opberger, maar kan ook dienst doen als serveerwagentje tijdens een gezellige brunch op het terras of een diner met vrienden. Zo hou je alles makkelijk binnen handbereik en staat de eettafel niet overvol. Bovendien hoef je niet heel de tijd heen en weer te rennen. Sommige roltafels bieden zelfs een extra werkplek doordat het werkblad gebruikt kan worden als snijplank of bartafeltje.

Opbergrek keuken

Naast onze multifunctionele roltafels bieden we heel wat standaard keukenrekken aan. Met deze vrijstaande opbergrekken, keukenkast organizers en kleine keukenrekken kan je heel wat plaats in je keuken terugwinnen en krijgt alles weer een vaste en duidelijke plaats. Bovendien kan je kiezen uit industriële opbergrekken, rustieke keukenrekken of rekjes met Scandinavisch design.