Daguitstap Baby

Met handige accessoires verloopt een daguitstap met je baby veel vlotter. Kies daarom voor een goede autostoel, een ruime luiertas, een vlotte buggy of andere kleinere extra’s die jullie dag uit nog leuker kunnen maken!

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Kinderwagens en autostoelen

Even moe van al dat wandelen? In een buggy kan je kindje lekker uitrusten en genieten van de wandeling. Onze buggy’s en wandelwagens zijn makkelijk op te vouwen en te dragen zodat je niet eindeloos moet sleuren. Daarnaast kan je kiezen uit complete kinderwagen sets waarbij bijvoorbeeld een reiswieg, autostoel, regenhoes, verzorgingstas en andere toebehoren inbegrepen zijn.

Verzorging onderweg

Ook op verplaatsing kan je baby van de beste zorgen genieten. Neem een luiertas mee waarin je luiers, natte doekjes, tetradoeken en andere verzorgingsitems kunt opbergen. Ook is er plaats voor zonnecrème, bijtringen of babyflesjes. Een opvouwbaar verzorgingsmatje komt ook zeker van pas. Is de toilettraining al begonnen? Dan kan je zelfs een draagbaar plaspotje meenemen.

Etenstijd!

Je kindje gezonde babyvoeding geven kan onderweg een uitdaging zijn. Pak het slim aan en bereid deze maaltijden thuis voor. Je kan groentepapjes meenemen in isolerende foodcontainers of koeltassen. Flesjes kunnen eenvoudig opgewarmd worden in on-the-go flessenverwarmers. In een draagbaar kinderstoeltje kan je kindje overal plaats nemen. Voorzie ook slabbetjes, bestek en tetradoeken om de lunch vlot te laten verlopen.

De juiste autostoel

Roadtripje? In de juiste autostoel kan je kindje steeds veilig en comfortabel meereizen. Installeer de autostoel in de correcte rijrichting en stel het stoeltje helemaal af op je kindje. Op warme dagen kan je een air layer in het stoeltje leggen zodat het zweet geabsorbeerd wordt en je kindje niet oververhit raakt. Voor elke leeftijd is er een aangepaste autostoel of zitverhoger beschikbaar. Onze meegroeistoelen doorlopen zelfs verschillende fasen.