Zetels

De zetel is dé plek waar mensen tot rust kunnen komen en lekker kunnen ontspannen. Bij Zesso heb je een ruime keuze tussen verschillende soorten banken, van kleur tot materiaal, tot het aantal zitplaatsen.

Bij Zesso heb je een ruime keuze tussen verschillende soorten banken, van kleur tot materiaal, tot het aantal zitplaatsen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 78

Pagina
per pagina

Choose your country

Save my choice

Zetel kopen

Een zetel is een van de belangrijkste meubelstukken voor in jouw interieur. Een zetel zorgt er namelijk voor dat je helemaal tot rust kan komen en kan genieten van een vrij moment met je familie en vrienden. Een zitbank is niet alleen functioneel, maar ook decoratief. Zo zorgt een zitbank voor een bepaalde uitstraling in jouw interieur. Daarom is de keuze voor de juiste zetel van groot belang. Je moet een bank kopen die bij jouw interieurstijl past, die het juiste formaat heeft en die voldoende zitplaatsen biedt.

Kies voor comfort met de zetels van Zesso

Een van de belangrijkste elementen van een nieuwe zetel is het comfort. Er is niets zo vervelend als een mooie zitbank kopen met oncomfortabele zitkussens! Je moet urenlang in de zetel kunnen luieren, genieten van een goede film met vrienden of familie, of met de laptop op je schoot nog wat werk of huiswerk kunnen maken. Bij Zesso vind je een ruim assortiment aan banken met voldoende comfort en zitplaatsen. Zo kan je kiezen tussen een 2-zitsbank, een 2.5-zitsbank, een 3-zitsbank, en een hoekbank. Ben je eerder op zoek naar iets kleiner? Dan kan je een kijkje nemen tussen onze fauteuils. Of ben je eerder op zoek naar een multifunctionele bank? Dan zijn onze slaapbanken zeker iets voor jou!

Hoe kies je de juiste zetel voor jouw interieur?

Een nieuwe bank kopen is altijd spannend. Soms lijkt het moeilijk om de juiste bank voor jouw interieur te kiezen, maar daar helpen we graag bij. Zo kan je gebruik maken van onze zetelkiezer om makkelijk de keuze te maken tussen ons ruim aanbod. Onze zetelkiezer helpt je bij het kiezen van het formaat van de zetel en het materiaal van de zetel. Het formaat bestaat uit het aantal zitplaatsen, en bij het materiaal kan je kiezen tussen een stoffen zetel of een velvet zetel. Bovendien kan je ook filteren op stijl. Zo hebben we bij Zesso een ruime collectie van moderne banken, industriële banken, Scandinavische banken, en nog veel meer! Voor welke zetel kies jij?