Medicijnkastjes

Een medicijnkastje is een handig opbergmeubel voor in de badkamer of keuken om je pijnstillers, pleisters en andere medicijnen veilig op te bergen. Bekijk hier al onze medicijnkastjes.

Een medicijnkastje is de ideale plek om je pijnstillers, pleisters en andere medicijnen veilig op te bergen. Bekijk hier al onze medicijnkastjes.

Choose your country

Save my choice

Medicijnkast kopen

Iedereen heeft wel pijnstillers, pleisters en andere medicijnen in huis liggen. Het is dan natuurlijk makkelijk als al je medische spullen op één plek te vinden zijn. Daarom heeft Zesso een leuk aanbod aan medicijnkastjes voor in jouw badkamer of keuken. Er zijn veel verschillende soorten medicijnkastjes, zo zijn er kastjes met een ingebouwde lamp of kastjes met een spiegel. Wil je er zeker van zijn dat je kinderen niet bij je medicijnen kunnen? Dan kies je bent voor een medicijnkastje met een slot.

Medicijnkast ontwerp

Bij Zesso kan je verschillende medicijnkastjes vinden gemaakt van stevige materialen zoals roestvrijstaal, waardoor ze lang kunnen meegaan. Deze kastjes zijn vaak uitgerust met één of twee glazen deuren met slot, zo kan je zeker zijn dat je huisapotheek veilig en buiten bereik van kinderen blijft. Achter de glazen deuren heb je voldoende opbergruimte om al je medicijnen op een overzichtelijke manier op te bergen. Zo vind je makkelijk het medicijn terug dat je nodig hebt en zo zorg je ervoor dat je medicijnen niet meer doorheen je huis rondslingeren.

Medicijnkast combineren

Je hebt de keuze gemaakt tussen verschillende medicijnkasten, en nu wil je weten of je dat ene medicijnkastje wel kan combineren met je andere badkamerkasten. Het voordeel aan medicijnkastjes is dat ze vaak een neutraal ontwerp hebben in een witte, metallic of zwarte kleur. Deze kleuren kan je makkelijk combineren met witte badkamerkasten, zwarte kasten en zelfs grijze kasten. Heb je eerder een badkamer of keuken met houten kasten? Dan kan je eens een kijkje nemen tussen onze opbergerboxen. Voor meer tips en inspiratie kan je ook altijd onze wooninspiratie-pagina bekijken