Badkamerkasten

Een goede badkamerkast maakt een einde aan rondslingerende items en zorgt voor een rustgevende sfeer in de badkamer. Bekijk hier alle lage en hoge badkamerkasten, smalle badkamerkasten, open badkamerkasten en meer kasten voor de badkamer.

Een goede badkamerkast maakt een einde aan rondslingerende items en zorgt voor een rustgevende sfeer in de badkamer. Bekijk hier alle badkamerkasten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Badkamerkast kopen

Een badkamerkast kan niet ontbreken in je badkamer. Een goede opbergkast zorgt ervoor dat er geen rondslingerende badkamer- en toiletspullen meer te vinden zijn. Daarnaast is het ook belangrijk dat je voldoende ruimte hebt in je badkamerkast en dat alles goed op orde ligt. Achter die ene deur liggen de handdoeken en achter de andere deur liggen alle toiletspullen. Als alles een eigen plekje heeft, kan je zonder zorgen de dag goed beginnen.

Lage badkamerkast

Ook al heb je een groot badkamermeubel met heel wat opbergruimte in je badkamer staan, vaak is er toch nog plaats te kort om alle spullen van je hele gezin in op te bergen. Handdoeken, make-up, haardrogers, scheerapparaten, … Het neemt allemaal veel plaats in beslag. Met de toevoeging van een extra badkamerkast of een laag badkamerkastje schep je opnieuw orde in de badkamer en hoef je geen nieuw badkamermeubel te installeren. Bovendien kan je kiezen voor een open kast of een kastje met deuren. Is een extra badkamerkast toch niet wat je zoekt? Dan kan je kiezen voor een badkamerrek of voor een wastafel onderkast.

Hoge badkamerkast

Heb je nood aan meer kasten in je badkamer? Een hoge badkamerkast gebruikt de beschikbare ruimte optimaal en helpt zo orde te scheppen in je badkamer of doucheruimte. Zulke opbergkasten voor de badkamer zijn vaak opgedeeld in verschillende vakken, beschikken over delen zonder en met deuren en kunnen zelfs een spiegel en ophanghaakjes hebben. Maar past zo’n kolomkast dan wel in mijn badkamer? Een witte badkamerkast of een houten badkamerkast kan je makkelijk combineren met andere badkamermeubels.