Badkamerrekken

Met een badkamerrek voeg je snel meer opbergruimte toe aan je badkamer. Zeker voor spullen die je vaak gebruikt, is een badkamerrekje een handige organizer. Bekijk hier alle badkamerrekken en badkamertrolleys.

Met een badkamerrek voeg je snel meer opbergruimte toe aan je badkamer. Bekijk hier alle badkamerrekken en badkamertrolleys.

Tonen als Foto-tabel Lijst

30 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Badkamerrek kopen

Een badkamerrek is een handige organizer die niet kan ontbreken in je badkamer. Hier kan je namelijk makkelijk spullen wegleggen die je veel gebruikt, zoals een föhn, handdoeken en andere badkameraccessoires. Doordat je al je dagelijkse badkameritems dicht bij de hand hebt, kan je dag veel vlotter lopen. Ben je op zoek naar een badkamerrek met een mooi design of ben je eerder op zoek naar een praktisch badkamermeubel? Bij Zesso heb je keuze tussen verschillende badkamerrekken, trolleys en badkamerkasten.

Houten badkamerrekken

Een houten badkamerrek is natuurlijk, milieuvriendelijk en heeft een warme uitstraling. Hou je van een Scandinavisch interieur of een bohemien interieur? Een houten of bamboe badkamerrek is dan het perfecte badkameraccessoire voor jou. Een houten badkamerrek is ideaal om handdoeken of ander badlinnen in op te bergen. Heb je nog wat plaats over? Door een plantje toe te voegen breng je het natuurlijke karakter van de houten kastjes tot een hoger niveau.

Badkamertrolleys

Een badkamerrek op wielen is een flexibele oplossing voor wie weinig plaats heeft in de badkamer. Rol de trolley gewoon tot bij je en je hebt meteen alle spullen bij de hand die je nodig hebt. In een badkamerrek met mandjes kan je alle spullen per mandje verdelen van je huisgenoten. Er zijn zelfs badkamerrekjes met wasmand beschikbaar zodat je meteen gebruikte handdoeken of wasgoed kunt sorteren. En als dat rekje op wielen staat, kan je de wasmand gewoon naar de wasmachine rollen!