Eetkamersets

Tonen als Foto-tabel Lijst

31 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

31 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Ben je aan het vernieuwen of heb je een nieuwe woning en zoek je een inrichting voor je eethoek? Je eethoek inrichten doe je met Zesso. Bekende meubels voor in je eethoek zijn uiteraard tafels en stoelen. Je vindt de mooiste eetkamer meubelen in het assortiment van Zesso, van Scandinavische eetkamers, tot landelijk, moderne en industriële eetkamer inrichtingen. Alles is mogelijk en we helpen je bij het maken van de keuze voor de eetkamer die bij je past. Laten we eens op een rij zetten waar je op moet letten bij het kopen van eetkamer meubelen.

Eethoek stoelen

Uiteraard wil je tijdens het eten lekker en comfortabel kunnen zitten. Kies daarom altijd voor een heerlijke comfortabele stoel voor je eetkamer. Lekker zitten tijdens het eten is onmisbaar, het is tenslotte een gezelligheidsmoment. Heb je een gezin, of ben je met z'n tweeën of alleen? Met kinderen is het handig te kiezen voor kunststof of houten meubels voor in je eethoek, omdat je deze eenvoudig kunt reinigen, waar stof minder geschikt voor is. Stoffen stoelen zijn ideaal als reiniging geen probleem is. Stof zit vaak lekkerder, gebruik wel altijd beschermmiddelen om je stof langer mooi te houden.

Tafels voor in je eethoek

Een belangrijk element bij het kiezen van tafels voor de eetkamer is de grootte. Welke ruimte heeft je eethoek en hoeveel zitplekken moet je kwijt? In onze complete eetkamersets bieden we hiervoor diverse mogelijkheden. Eten is een gezelligheidsmoment, zorg daarom voor voldoende zitruimte in de eethoek. Eetkamertafels bieden we in veel materiaalsoorten. Compacte tafels, maar ook tafels met veel eetruimte, alle mogelijk denkbare variaties vind je in onze eethoek meubels.

Meubels voor je eetkamer en salon

Welke stijl meubels passen in jouw eetkamer of salon? Je eetkamer is in te richten in diverse stijlen. Je vindt mooie sets voor je eetkamer in moderne stijl, eetkamer meubels in landelijke, maar ook in Scandinavische stijl. Van rustig tot druk, je wilt dat je je thuis voelt in je eetkamer of salon. Daarom vind je in ons assortiment de mooiste sets compleet voor jou samengesteld. Je weet zeker dat de stoelen en tafels perfect matchen en een uitstekende combinatie zijn als eetkamer meubelen.

Eetkamer meubels sets

Koken, een lekker bakkie koffie, eten en veel meer. Je eetkamer is een functionele ruimte die optimaal, maar ook functioneel ingericht moet worden. De mooiste eetkamer sets vind je in ons assortiment. Filter eenvoudig op het aantal personen waar de set voor je eethoek aan moet voldoen en uiteraard op kleur en merk en vind de ideale set voor je eethoek. Je kunt kiezen uit ronde eetkamer sets, maar ook uit vierkante of rechthoekige sets. Rond wordt als speels en creatief ervaren, vierkant meer als strak en praktisch. Wat je kiest hangt erg af van je stijl en de grootte van je eetkamer. Doordat onze sets al vooraf zijn samengesteld hoef je je geen zorgen te maken over de stijl van de tafels en stoelen. Wij bieden je een complete oplossing voor je eetkamer!

Eethoek en eetkamer meubelen met kinderen

Met een gezin zijn er een aantal extra dingen waar je op moet letten bij de aankoop van meubels voor de eethoek. Zorg in ieder geval dat je een eetkamerset aanschaft waarbij de poten niet te veel uitsteken, zodat je kinderen zich niet snel bezeren. Een ander belangrijk element is de onderhoudsvriendelijkheid van de meubels. Het beste kun je in dit geval kiezen voor stoelen en tafels, waarbij het materiaal slijtvast is. Vaak krijg je snel krassen of deuken door het ruwe gebruik, kies daarom voor een degelijk eetkamerset, die natuurlijk in ons assortiment te vinden zijn.

Eetkamersets voor 2 of 3 personen

Uiteraard bieden we niet alleen grote eethoek sets aan, ook als je met z'n tweeën of drieën bent is er keuze in overvloed. Zo vind je prachtige ronde tafels met 2-4 stoelen eraan. Ook kun je kiezen uit bartafel modellen, waarbij je wat hoger zit, wat op dit moment erg trendy is. Maak je keuze in stijl en materiaal en vindt de perfecte meubels voor een kleine tot middelgrote eethoek.