Loopstoelen

Met een loopstoel zet je kleinste op een veilige en speelse manier zijn eerste stapjes in de wereld.

Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Baby loopstoelen van Baninni

Na 6 maanden in de box, het park, de wipstoel, babyschommel of relax is je kleinste klaar om erop uit te trekken en de wereld te ontdekken. Je kind kan al goed zitten maar staat nog niet stevig genoeg op zijn benen om zelfstandig te wandelen. Met een loopstoel leert je kind op een veilige en speelse manier stappen. Peuters vinden het geweldig om mama en papa door het huis te volgen. En zo heb jij als ouder ook af en toe de handen vrij. Bij Zesso vind je loopstoelen van Baninni en loopwagens van Little World voor jongens en meisjes in vrolijke kleurtjes als mint, rood, oranje, geel, groen, blauw, roze, wit en grijs.

Spelen en leren stappen met een loopstoeltje

Een loopstoel voor baby’s is een speeltoestel op wieltjes. Je kind leert niet enkel lopen, maar ontwikkelt zich ook motorisch dankzij het geïntegreerde speelgoed. Wij hebben bovendien baby loopstoelen met geluid of muziek en baby walkers met schommelfunctie. Bij Zesso vind je ook heuse loopstoel-racewagens, voor een Formule 1 op babyniveau. Als je kind groter wordt en zelfstandig kan lopen, kan hij het als loopwagentje of loopkar gebruiken. Onze babywalkers zijn daarom vaak 2-in-1 of 3-in-1 baby- en peuterspeelgoed.

Veilige loopwagens voor kinderen tot 1 jaar

Een loopstoeltje is geschikt voor kinderen van 6 tot 14 maanden die hun eerste stapjes leren zetten. Belangrijk is dat je enkele veiligheidsmaatregelen in acht neemt, zodat je ongevallen vermijdt. Blijf in de buurt van je kind en zorg ervoor dat hij niet naar gevaarlijke dingen kan grijpen of ze kan omstoten, nergens tegenaan botst en uit de buurt van trappen en opstapjes blijft. Sommige loopstoelen zijn verstelbaar in de hoogte, andere zijn inklapbaar en draagbaar en zijn dus gemakkelijk op te bergen en te vervoeren. Al onze loopstoeltjes hebben remblokken voor extra veiligheid. Groeit je kind uit zijn loopwagen? Neem dan eens een kijkje bij onze loopauto’s, driewielers en loopfietsen.