Tweedekans

Baby, Kind & SpeelgoedBaby, Kind & Speelgoed

Tweedekans

Duurzaamheid en betaalbaarheid gaan hand in hand in onze tweedekans categorie. Hier vind je unieke items aan een zachte prijs. Bovendien draag je bij aan een betere wereld door te kiezen voor hergebruik. Ontdek ons aanbod en geef deze producten een tweede leven!
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Tweedekans koopjes

Op zoek naar een tweedekans product of een koopje? Bij de Zesso tweedekans producten vind je zo goed als nieuwe artikelen tegen de beste prijs online! Sommige producten worden meteen retour gestuurd na het openen van de doos of werden maar één keer getest. Wanneer we na een uitgebreide controle merken dat het artikel nog 100% in orde is, bieden we het via deze tweedekans shop graag opnieuw aan, tegen een verlaagde prijs.

Retourzendingen

Hoewel we bij Zesso veel aandacht besteden aan duidelijke productomschrijvingen en een zorgvuldige verzending nastreven van onze producten, blijken sommige nieuwe producten niet aan alle verwachtingen te voldoen. Met de retourproducten op deze tweedekans winkel is technisch gezien niets mis, maar ze hebben bijvoorbeeld wel een kapotte verpakking, vertonen een krasje of hebben lichte gebruikssporen. Deze retourzendingen verdienen dus zeker een tweede kans. En omdat we ze aanbieden met een prijsvermindering, kan je hier ongetwijfeld een koopje doen!