Kledingrekken

Te veel kleding voor één kledingkast? Nood aan extra opbergplaats voor winter- of zomerkleding? Zoek je een mooi garderoberek voor je inkomhal? Met onze kledingrekken kan je alle kanten uit. Bovendien bestaan ze in allerlei soorten: verstelbare kledingrekken, kledingrekken op wielen, telescopische rekken, metalen garderoberekken,… Een goed kledingrek moet vooral stevig zijn. Kies verder uit kledingrekken met een of meerdere stangen, kledingrekken met of zonder legplanken en natuurlijk een kledingrek in de gewenste stijl.

Tonen als Foto-tabel Lijst

33 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Kledingrek kopen

Op zoek naar een kledingrek? Een goed kledingrek koop je op Zesso.com. Een kledingrek is echt multifunctioneel. Kom je plaats te kort in je kledingkast, wil je een dressing uitbouwen, heb je nood aan een verstelbare kapstok om je winterjassen aan op te hangen of zoek een professioneel kledingrek om kleding en accessoires te etaleren? Van verstelbare kledingrekken tot verrijdbare kledingrekken, voor elke garderobe is er een geschikt kledingrek. Bekijk alle kledingrekken op onze webshop en bestel eenvoudig online.

Kledingrek op wielen

Een verrijdbaar kledingrek of een kledingrek op wielen maakt het je makkelijk om je kleding te verplaatsen. Ook in een professionele omgeving of winkel komt zo’n kledingrek met wielen altijd van pas. Bovendien kunnen de hangers ook vaak versteld worden en kan je het rek helemaal om maat van de kleding instellen. Zo zijn er goedkope kledingrekken voor algemene kledingopslag tot steigerbuis kledingrekken met industriële look voor een stijlvolle indruk.

Telescopisch kledingrek

Een telescopisch kledingrek past zich aan jouw ruimte en op te hangen kleding aan. Makkelijk om te verstellen en zeer veelzijdig in gebruik. Bovendien blijft zo’n kledingrek stevig. Klem het telescopische rek tussen de vloer en het plafond en je creëert een compact en stevig opbergsysteem in een mum van tijd. Vaak vind je op deze multifunctionele kledingrekken ook nog opbergruimte voor andere accessoires zoals schoenen, sieraden en handtassen.

Houten kledingrek

Een houten kledingrek straalt meteen een natuurlijke klasse uit, waardoor je het opbergmeubel ook makkelijk als garderoberek kunt opstellen in de inkomhal. Schoenen op de schoenenplank en jassen aan het hangrek! Deze moderne kledingrekken zijn zo veelzijdig te gebruiken dat je ze ook in de slaapkamer, gastenkamer of dressing kunt opstellen. En zelfs in de kinderkamer is een houten kledingrek een originele kleding opberger.

Metalen kledingrek

Wie denkt aan een stevig kledingrek, denkt aan een metalen kledingrek. Van een standaard garderoberek tot een industrieel kledingrek, ook met metaal schep je een bepaald sfeer. Daarnaast geeft ook de kleur een bepaalde look mee. Een zwart kledingrek is haast in elk interieur een gepast opbergmeubel, maar een gouden kledingrek wordt dan al snel een echte eyecatcher. Deze professionele kledingrekken zijn ook zeker op hun plaats in studentenkamers, in de wasplaats, een kledingwinkel of bij een garageverkoop.