Bezorgen

Wat is de levertermijn?

De levertermijnen en voorwaarden vind je telkens per artikel terug op de productpagina van dat artikel. Afhankelijk van de bezorgdienst en het type artikel kunnen de levertermijnen verschillen, gaande van een levering op de volgende werkdag tot een thuisbezorging binnen 2 à 3 weken.

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden naar België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, en Oostenrijk.

Welke verzendtarieven zijn er? 

Land Bestelling minder dan € 20 Bestelling meer dan € 20
België € 6,99 Gratis
Nederland € 6,99 Gratis
Frankrijk € 6,99 € 6,99
Luxemburg € 6,99 € 6,99
Duitsland € 6,99 € 6,99
Oostenrijk € 6,99 € 6,99

Tussen welke soorten levering kan ik kiezen?

Levering standaardartikelen

De levertermijnen en voorwaarden vind je telkens per artikel terug op de productpagina van dat artikel. Bij het plaatsen van jouw bestelling kan je de gewenste verzendmethode aanduiden.

 • Levering aan huis
  Alle artikelen op onze webshop kan je thuis, op kantoor of op een ander gewenst adres laten bezorgen. Je kan het gewenste bezorgadres invullen bij het plaatsen van jouw bestelling.
 • Levering bij afhaalpunt
  De meeste artikelen op onze webshop kan je bij een afhaalpunt laten bezorgen. Wanneer je jouw bestelling bij een afhaalpunt laat bezorgen, ben je zeker dat je het pakket kan ophalen wanneer het je uitkomt. Er is altijd een afhaalpunt bij je in de buurt, zowel in België, in Nederland, in Frankrijk, in Luxemburg, in Duitsland, als in Oostenrijk. Je kan tijdens het bestelproces je dichtstbijzijnde afhaalpunt selecteren. Alle afhaalpunten zijn minstens van dinsdag tot zaterdag geopend en hebben flexibele openingstijden.
 • Zaterdag
  Thuislevering is niet mogelijk op zaterdag, afhaling in een afhaalpunt kan wel.

Levering grote artikelen

De levermogelijkheden van elk artikel vind je terug op de productpagina van dat artikel. Voor leveringen van grote artikelen is het niet mogelijk om jouw pakket bij een afhaalpunt te laten bezorgen.

 • Levering met afspraak
  Als je een volumineus artikel hebt besteld, dan zal een bezorgdienst jouw bestelling op afspraak bezorgen. Je ontvangt tijdig een mail met de datum waarop de levering zal plaatsvinden. Het is belangrijk dat er iemand thuis aanwezig is voor ontvangst van de bestelling.

  We hebben soms extra bestelgegevens nodig. Het is daarom mogelijk dat een mail vanuit de klantenservice volgt om aanvullende info op te vragen. De bevestigingsmail met trackingnummer kan dan iets later verstuurd worden. De bezorger kan ook telefonisch contact met je opnemen om je op de hoogte te brengen van het bezorgmoment.
 • Levering aan de voordeur van je huis of gebouw
  Deze grote artikelen kunnen geleverd worden aan de voordeur van jouw huis of jouw appartementsgebouw (gelijkvloers). Levering op een verdieping is in sommige gevallen mogelijk tegen een extra kost. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice.

Opgelet: voor zendingen van grote artikelen is een telefoonnummer of gsm-nummer verplicht. Houd hier rekening mee met het invullen van jouw bestelgegevens. Zonder geldig telefoonnummer kan je bestelling niet worden bezorgd en zullen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Kan iemand anders mijn pakket ophalen bij een afhaalpunt?

Dit gaat zeker. Als je niet zelf jouw pakket kan ophalen, kan je iemand de machtiging geven om jouw pakket op te halen bij een afhaalpunt. Zorg er wel voor dat deze persoon een kopie heeft van jouw identiteitskaart.

Kan ik het bezorgadres aanpassen?

Contacteer onze klantenservice zo snel mogelijk als je het bezorgadres van jouw bestelling wil wijzigen. Je hebt hiervoor jouw bestelnummer nodig. Als jouw bestelling nog niet is verzonden, zal de klantenservice het mogelijke doen om jouw bezorgadres te veranderen. Als jouw bestelling al is verzonden, is het niet meer mogelijk om het adres aan te passen.

Kan ik mijn bestelling laten leveren in Corsica (FR) of één van de Waddeneilanden (NL)?

Het is niet mogelijk om jouw bestelling te laten leveren naar Corsica (FR) of één van de Waddeneilanden (NL). Als er toch een bestelling binnenkomt voor een van deze plaatsen, dan wordt de bestelling geannuleerd en wordt het bedrag van de bestelling terugbetaald. Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze klantenservice.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Op het moment dat je bestelling wordt verzonden vanuit ons magazijn ontvang je in jouw mailbox een bevestigingsmail. In deze mail vind je jouw uniek pakketnummer. Met dit nummer kan je steeds de actuele status van jouw bestelling controleren. Denk eraan dat het trackingnummer pas actief wordt van zodra het pakket aangekomen is in het centrale depot.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Als je niet thuis bent, wordt jouw pakket naar een afhaalpunt in jouw buurt gebracht. Op deze manier bepaal je zelf wanneer je het gaat ophalen. De bezorger laat een bericht in je brievenbus achter met het adres van het afhaalpunt en het tijdstip vanaf wanneer je het pakket kan ophalen. Je krijgt van de bezorger ook een e-mail wanneer het pakket is aangekomen in het afhaalpunt.

Neem jouw identiteitsbewijs mee wanneer je jouw pakket gaat ophalen. Je krijgt enkele dagen tijd om jouw pakket op te halen. Daarna wordt het terug naar de afzender gestuurd. Meer info hierover vind je op de website van de bezorgerdienst.

Als je niet zelf jouw pakketje kan ophalen, kan je iemand de machtiging geven om het pakketje op te halen. Zorg er wel voor dat deze persoon een kopie heeft van je identiteitskaart.

Wanneer het bezorgmoment telefonisch is afgesproken (bij grote artikelen) kan je contact opnemen met de klantenservice als het afgesproken tijdstip toch niet past. Indien je niet thuis bent op het afgesproken tijdstip kan de bezorgdienst contact met je opnemen om jouw pakket bij de buren te leveren. Als dit niet mogelijk is, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Werd jouw bestelling via DPD verzonden? Dan kan je via de ‘MyDPD’ app jouw leveringsvoorkeuren aanpassen

Voor zendingen via andere bezorgdiensten is dit niet mogelijk.

Kan ik mijn pakket op zaterdag ontvangen?

Thuislevering is niet mogelijk op zaterdag, ophaling in een afhaalpunt wel. Bij levering in een afhaalpunt mag jouw pakket niet langer dan 1 meter of zwaarder dan 20 kg zijn.

Wat als de bezorgdienst aangeeft dat mijn bestelling geleverd werd, maar ik niets ontvangen heb?

Wanneer het trackingnummer aangeeft dat jouw bestelling al geleverd is, vraag je best eens bij je buren na of zij jouw pakket misschien hebben ontvangen. Als dit niet zo is, kan je onze klantenservice contacteren. Wij zullen dan het nodige doen om de bestemming van jouw pakket te achterhalen en ervoor te zorgen dat jij jouw pakket ontvangt.

Ik heb een verkeerd artikel ontvangen, wat nu?

Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij geven je instructies om het artikel retour te zenden en zorgen zo snel mogelijk voor passende oplossing.

Mijn bestelling/artikel is niet compleet, wat nu?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij doen ons uiterste best om het ontbrekende deel, indien mogelijk, na te zenden.

Choose your country

Save my choice