Summerproof

Ben jij klaar voor de zomer? Of je er nu op uittrekt of kiest voor een staycation, met onze 10 summerproof artikelen kan je genieten van zomerse dagen in de zon, thuis of misschien ietsje verder weg.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Staycation

Vakantie in eigen tuin of terras kan ook puur genieten zijn. Met een comfortabele tuinstoel, een verfrissende duik in het zwembad, en de onvermijdelijke barbecue beleef je een unieke zomer bij je thuis, hopelijk ook snel weer in het gezelschap van vrienden en familie. Neem een kijkje bij onze tuinartikelen en laat je inspireren voor een zomerse staycation!

BBQ

Wanneer je overal de heerlijke geuren van barbecues kunt opsnuiven, weet je dat de zomer in het land is. En dat het aanstekelijk werkt, is misschien wel een understatement. Dringend op zoek naar een nieuwe bbq? Bekijk ons gevarieerde aanbod steenkoolbbq’s, tafelbbq’s, pizzastenen en andere bbq-accessoires om bij jouw thuis de beste bbq te geven!

Uitstapje?

Deze zomer kunnen originele uitstapjes dichter bij huis plannen. Een picknick aan het meer, een verkoelende wandeling in het bos, een herontdekking van je eigen stad of dorp,… Wanneer je de juiste spullen bij hebt, beleef je deze verrassende vakantiedagen met nog meer plezier! Denk bijvoorbeeld aan picknickartikelen zoals een koeltas, picknickmand of thermosfles voor je lunch te bewaren, of een handige draagtas of rugzak om al deze spullen te dragen.