Koken & Tafelen

Categorieën

Categorieën

Uitgelicht

Uitgelicht

Choose your country

Save my choice

Servies & Bestek

Op zoek naar een complete serviesset of zoek je eerder naar een aparte kom, bord of tas om zelf combinaties mee te maken? Vul je huisraad aan met klein servies zoals aperoschaaltjes, een gezellige mok om koffie uit te drinken, een trendy eetborden set of een grote slakom. En natuurlijk maak je de eet set pas compleet met het aangepaste bestek. Ontdek bij Zesso uitgebreide en aanvullende besteksets, maar gouden bestek om je feest extra glamour te geven.

Koffie & Thee

Bij het ontbijt, als deugddoend pauzemoment of na een heerlijke maaltijd, een goede tas koffie of thee gaat er altijd in. Om je koffie en thee optimaal te kunnen serveren heeft Zesso een uitgebreid aanbod met thermoskannen, schenkkannen, espresso makers, fluitketels, cafetières en theepotten voor jou geselecteerd.

Koken & Bakken

Een lekkere maaltijd bereiden begint natuurlijk bij goed keukengerei. De kookpotten, steelpannen, sauspannen, braadpannen en ovenschalen die je vindt in onze online kookwinkel brengen het beste van jouw kooktalent naar boven. Breng je gerechten op smaak met behulp van een pepermolen, snij je groenten op een grote snijplank of maak zelf je pasta met een authentieke pastamaker.