Toilettraining

Met de toilettrainers van Zesso wordt potjestraining een feest. Tot ziens, luiers!

Kindertoilet - Plaspotje - Opstapje - Toiletverkleiner

Tonen als Foto-tabel Lijst

32 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Toilettrainers voor zindelijkheidstraining

Toilettraining is voor peuters een spannend moment. De meeste kinderen worden droog tussen 2 en 5 jaar, maar veel hangt af van het kind en de omstandigheden. Zorg dat je kleinste er klaar voor is, stimuleer het met de juiste toilettrainer en neem je tijd. Bij Zesso vind je verschillende hulpmiddelen om de overstap naar een echt toilet gemakkelijk te maken. Zo leert je kind zelfstandig naar het toilet te gaan en krijgt het meer zelfvertrouwen. Kies tussen een plaspotje, een wc-brilverkleiner, een toiletverkleiner met trapje, een opstapje of een kindertoilet. Onze toilettrainers hebben vrolijke kleurtjes en leuke figuurtjes waardoor potjestraining een echt plezier wordt. Laat je kind zelf een kleur kiezen - blauw, geel, grijs, groen, mint, rood, roze of wit - en dan komt de rest vanzelf.

Plaspotjes, toiletverkleiners, opstapjes en kindertoiletten

Een plaspotje is de meest klassieke vorm van zindelijkheidstraining. Een potje staat op kinderhoogte en nodigt peuters uit om er rustig te blijven zitten. Bij Zesso vind je oefenpotjes met een uitneembaar binnenpotje, ergonomische potjes met een hoge rugleuning en plaspotjes met een deksel. Met een toiletverkleiner ontdekt je kind hoe het is om op een groot toilet te zitten. Onze wc-verkleiners passen op ieder standaard toilet, zijn voorzien van een zachte vulling voor een optimaal zitcomfort en hebben handvaten waar je peuter zich aan kan vasthouden. Met een opstapje kan hij dan gemakkelijk zelf op het toilet kruipen. We hebben ook wc-verkleiners met een trapje aan die je compact kan inklappen en opbergen. De ultieme manier om je kind vertrouwd te maken met een wc, is met een kindertoilet. Een minitoilet ziet er net uit als een echt toilet met een rugleuning en een deksel en heeft een doorspoelknop met geluid. Zo leert je kind om de toiletbril te sluiten en door te spoelen en wordt het op een speelse manier beloond.

Veilig en comfortabel op het potje

Bij Zesso vind je de beste toilettrainers van topmerken als Badabulle, Baninni, Béaba, Bébé-Jou, Luma, OK Baby, Reer, Thermobaby en Tigex. Onze toilettrainers zijn comfortabel, hygiënisch en eenvoudig af te wassen. Ze zijn voorzien van antislipbescherming voor een goede grip en een optimale veiligheid en stabiliteit. Doordat ze compact zijn, en soms inklapbaar, kan je ze gemakkelijk op verplaatsing meenemen. Handig voor op vakantie of wanneer je op familiebezoek gaat. Als je het rustig aanpakt en de juiste hulpmiddelen gebruikt, is je kind voor je het weet uit de luiers. Potty Whale, Winnie The Pooh en alle andere leuke figuren staan alvast te trappelen om je kind te helpen met potjestraining. Bestel vandaag nog een betaalbare toilettrainer op Zesso.com en je hebt hem morgen al in huis.