Autostoelen

Een autostoel is veilig en verplicht. Wij hebben stoelen voor baby’s en peuters, zitverhogers en meegroeistoelen voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Autostoel - Booster - Meegroeistoel - Autogordel - Isofix - Groep 0-1 - Group 0-1-2-3 - Groep 1-2-3 - Groep 2-3

Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

De beste autostoel voor baby, peuter en kind

We zijn altijd onderweg met onze kinderen. Naar de crèche, naar school, naar de sportvereniging, naar de winkel … Daarom is het belangrijk dat ze veilig vastgegespt zijn. Een autostoeltje is verplicht voor kinderen tot 1,35 meter. Al naargelang de leeftijd, het gewicht en de grootte van het kind heb je de keuze tussen een baby autostoel, een peuterstoel, een kinderstoel, een zitverhoger of een meegroeistoel. Er zijn 2 soorten autostoelen. Universele zitjes passen in iedere auto, semi-universele passen enkel in bepaalde types auto’s. Deze informatie vind je in de gebruiksaanwijzing van je kinderstoel of wagen. Kijk ook altijd na of je auto een i-Size of Isofix aansluiting heeft. Bij een Isofix bevestiging gebruik je 3 bevestigingspunten: 2 punten in je autostoel en een derde punt via een steunpoot of top tether. Kinderzitjes zonder Isofix bevestig je met de 3-punts autogordels van je wagen. Al onze autostoelen voldoen aan de verplichte Europese veiligheidseisen en hebben een keuringslabel in overeenstemming met de UN-ECE wetgeving.

Autostoel voor groep 1, groep 2, groep 3 en groep 0

Bij Zesso hebben we autostoelen voor groep 0 (0-13 kg, 0 tot 13 maanden), groep 1 (9-18 kg, 9 maanden tot 4 jaar), groep 2 en groep 3 (15-36 kg, 3 tot 12 jaar). Plaats autostoeltjes voor baby’s uit groep 0 altijd in achterwaartse positie, maar enkel als je passagiersstoel geen airbag heeft. Vanaf groep 1 kan je kind in voorwaartse positie op de achterbank geplaatst worden. Voor groep 2 en 3 kan je overschakelen naar een autostoel stoelverhoger of booster, met rugleuning of zonder. Of maak het jezelf gemakkelijk en bespaar geld met een doorgroeistoel die met je kind meegroeit. Bij Zesso vind je topmerken waar veiligheid centraal staat, zoals Joie, Quax, Baninni, Cam en Little World. Wij hebben ook zitverhogers van Star Wars en Disney, met mooie prints van Frozen en Mickey Mouse. Deze helden maken van de rit een echt plezier! Onze kinderzitjes zijn er in alle kleuren: beige, blauw, bordeaux, bruin, grijs, groen, mint, rood, wit en zwart. Onze roze autostoelen zijn een echte hit bij meisjes.

Een verstelbaar autozitje

Onze autostoelen hebben alle functies om het comfort en de veiligheid van je kind te garanderen en het leven voor jou als ouder gemakkelijker te maken. Zo hebben we 360° draaibare autostoelen waar je je kind gemakkelijk in kan plaatsen en uit kan tillen. Onze autostoelen kan je ook gemakkelijk aanpassen. We hebben kinderzitjes met een verstelbare hoofdsteun en een verstelbare rugleuning, zodat je baby in ligstand of slaapstand kan reizen. Al onze babystoeltjes hebben zachte autostoel kussens met een goede ventilatie en gewatteerde schouderriemen. Soms hebben ze ook verkleiningskussens of zitverkleiners voor de bescherming van de allerkleinsten. Onze autostoel hoezen en bekleding zijn afneembaar en wasbaar, zodat je ze eenvoudig kan reinigen. Voor het ultieme comfort hebben we bij Zesso een heleboel autostoel accessoires, zoals inlegmatjes van AeroMoov, autostoel organizers en achterbankspiegels. Shop vandaag nog een veilige autostoel en praktische accessoires op Zesso.com!