Onderweg

Categorieën

Categorieën

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 110

Pagina
per pagina

Choose your country

Save my choice

Je hebt online de keuze uit een breed assortiment draagzakken, kinderwagens en handige regenhoezen. Alle producten die je nodig hebt om samen op weg te gaan. En om jouw kleine onderweg te kunnen verzorgen of het maximale comfort te kunnen bieden, zodat je daar ook zelf veel plezier van zal hebben.

Autostoelen, buggy’s en draagzakken

Bekijk bijvoorbeeld de verschillende autostoelen, als comfortabele en veilige keuze in de auto voor jouw kleine. En klap een buggy op om die in de auto mee te kunnen nemen, zodat je er op jullie bestemming meteen gebruik van kunt maken. Of gebruik de draagzakken, geschikt om jouw baby of kind op je heup of de buik mee te dragen als jullie gaan wandelen.

Van kinderwagens tot regenhoezen

Je hebt online de keuze uit mooie kinderwagens in de kleur waar je naar zoekt, net als de verschillende luxe en stijlvolle luiertassen om alle belangrijke producten met je mee te dragen. Ontdek onze regenhoezen voor kinderwagens en andere handige accessoires, zodat het onderweg nergens aan zal ontbreken.

Alles voor jouw baby en kind: kom onderweg niets tekort

De ideale keuze voor jouw kind of baby, bijvoorbeeld dankzij de meerijdplankjes om een extra sta- of zitplaats te creëren en de benen een beetje rust te kunnen geven. Of bestel de reiswiegen en een van de voetenzakken, zodat je alles voor onderweg voor jouw baby of kind in huis hebt en jullie er samen onbezorgd op uit kunnen trekken.