Wasmachinekasten

De was speelt een grote rol in ons dagelijks leven. Met een wasmachinekast maak je van je washok een georganiseerde wasruimte waar je alles makkelijk kan terugvinden. Bekijk hier alle wasmachinekasten.

Met een wasmachinekast maak je van je washok een georganiseerde wasruimte waar je alles makkelijk kan terugvinden. Bekijk hier alle wasmachinekasten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Wasruimte inspiratie

De was speelt een belangrijke rol in ons leven. Het is daarom belangrijk dat je eenvoudig mogelijk je was kan organiseren. Van handige opbergsystemen tot het sorteren van je wasgoed. De eerste stap is je washok, badkamer, keuken of berging goed indelen. Hierbij kan een wasmachinekast of een wasmachinerek je helpen. Wandkasten voor je wasmachine zijn een ideale oplossing om de ruimte boven je wasmachine om te toveren tot een praktische opbergruimte voor wasmiddel, wasverzachter en andere schoonmaakmiddelen. Met deze wandopbergsystemen is het leuker en makkelijker om je was te doen en maak je van je wasruimte een goedgeorganiseerd washok.

Wasmachinekast kopen

Een wasmachinekast is een wandkast met een open vak waar je een wasmachine, een droogkast of een toilet kan plaatsen. Boven het open vak heb je legplanken, deuren en/of lades. Zo kan je in de kast wasmiddel, wasverzachter, schoonmaakmiddel, handdoeken en andere items opbergen. Sommige wasmachinekasten zijn ook anders opgedeeld. Je kan kasten vinden met aan de ene kant plaats voor je wasmachine en droogkast, en aan de andere kant plaats voor wasmanden. Daarnaast zijn er ook kasten waarmee je je wasmachine en droogkast op ooghoogte naast elkaar kan plaatsen. Naast badkamerkasten vind je ook bijzetkasten voor in de keuken die een plaatsje bieden aan je wasmachine en droogkast.

Wasmachinekast combineren

Als je de Zesso collectie wasmachinekasten bekijkt, dan vind je vooral wasmachinekasten met een minimalistisch ontwerp en een witte lakkleur. Het voordeel van dit type ontwerp is dat je de witte kasten met verschillende kleuren badkamermeubels kan combineren, en in verschillende woonstijlen kan plaatsen.