Toppers Buiten Spelen

Maak je klaar voor een super speelseizoen met onze fantasierijke speeltenten, coole steps en eerste fietsjes. Bij Zesso zijn we klaar voor nieuwe avonturen! Hier vind je ons beste buitenspeelgoed.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Tipi’s en kastelen

In onze speeltenten en tunnels kunnen kinderen binnentreden in een eigen fantasiewereld. Tipi's, kastelen, ballenbaden, kruiptunnels,... Elke speeltent inspireert een nieuw verhaal! Deze leuke tenten kunnen ook gewoon binnen in de kinderkamer of speelhoek opgesteld worden. Maak zo een eigen plekje voor je kind om in te spelen. Ridders, indianen, prinsessen, ruimtevaarders en piraten, voor ieder wat wils!

Fietsen en steps

Op zoek naar een eerste loopfietsje of een eerste echte kinderfiets met zijwieltjes? Oefen je motoriek en coördinatie op een van onze balansfietsjes, ga op avontuur met een vlotte kinderstep of rij in de tuin rond op je nieuwe driewieler. Onze fietsen en andere voertuigen voor kinderen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, modellen én voor alle leeftijden. Ontdek onze ruime collectie kinderfietsen, steps, loopfietsjes, driewielers en skates.

Zet je helm op!

Buiten kunnen kinderen vrij spelen en ravotten en raken ze op een gezonde manier hun energie kwijt. Daar hoort natuurlijk ook vallen en weer opstaan bij. Met de juiste bescherming kan je volop skaten, steppen en fietsen. Ook wie nog moet leren fietsen of mag meerijden draagt best een gepaste hoofdbeschermer. Bekijk onze skatehelmen, fietshelmen en beschermsets voor juniors!