Halters & Gewichten

Met je eigen halters en gewichten kan je thuis zelf je fitnessroutine bepalen en een aangepaste krachttraining opstellen. Train je spieren met losse gewichten, dumbbells, kettlebells, halterschijven of halterstangen. Ook kan je met extra gewichten of halters meer variatie brengen in je oefeningen en werken aan een volledige body work-out!

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Haltersets

Met een goede halterset kan je thuis allerlei spiergroepen trainen zoals de biceps, triceps, onderarmen, borst en schouders. Het gewicht van de halterset is met verschillende halterschijven aan te passen aan jouw niveau en spierkracht. Vaak worden deze haltersets geleverd in een handige fitnesskoffer zodat je de set makkelijk kunt opbergen.

Kettlebell

De kettlebell is een veelzijdige trainingspartner en kan gebruikt worden tijdens klassieke krachttrainingen of crossfit oefeningen. Kettlebells zijn sportgewichten die beschikbaar zijn in allerlei maten. Begin daarom te trainen met een lichte kettlebell om geleidelijk over te stappen naar een zwaarder exemplaar om je spieren verder te ontwikkelen.

Dumbbells

Met een klein Dumbbell gewicht kan je nog meer uit je fitnessoefeningen halen! Zo zijn de Tunturi dumbbells verkrijgbaar in allerlei kleuren en gewichten zodat je het ideale sportgewicht vindt dat past bij jouw work-out en niveau. Ook kan je met een goede dumbbell fysiotherapeutische oefeningen doen om je gewrichten en spieren te versterken na een blessure. Bekijk daarom snel alle online halters en gewichten op onze webshop.