Fietsen & Voertuigen

Categorieën

Categorieën

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 191

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 191

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Billy driewielers en loopauto’s

Als je kind kan stappen, is het tijd om de loopstoel in te ruilen voor een driewieler. Met een driewieler leert je kind sturen, kan het trapbewegingen oefenen en krijgt het op een speelse manier zelfvertrouwen. Een driewieler stimuleert ook een goede motoriek, coördinatie en spierontwikkeling. Daarnaast is het gewoon plezant om mee te rijden! Kinderen kunnen eropuit trekken, nieuwe horizonten verkennen en spannende avonturen beleven. De CAT driewielers van Puky hebben een laadbakje voor extra speelplezier, ideaal voor knuffels, drinkflessen, schatten en vondsten. Een driewieler is leuk voor in de tuin, maar het is ook handig voor wandelingen en kleine uitstapjes naar de bakker of markt. Sommige Puky driewielers hebben een duwstang, zo kan je je kind voortduwen als het moe wordt. Peuters zijn dol op de kleurtjes van de Billy driewielers. Op een blauwe, roze, groene of rode Papaya of Berry voelen ze zich de koning te rijk. Even leuk als een fiets op 3 wielen is een auto op 4 wielen. De grijze Fiat 500 loopauto van Happy Baby is een leuk speeltuig voor kleine hipsters die net als mama en papa willen zijn.

Puky loopfietsen en kinderfietsen

Als je kind vertrouwd is met een driewieler, kan je overschakelen op een loopfiets. Op een loopfiets leert je kind voorzichtig balanceren en kan het oefenen met functies die bij een echte fiets horen, zoals een fietsbel, staander of rem. De LRM loopfiets van Puky heeft een verstelbaar zadel en stuur en groeit zo met je kleuter mee. Ook de Pukylino, Wutsch en LR stapfietsen van Puky hebben leuke functies en zijn populair bij kinderen. Start met een loopfietsje op 4 wielen en schakel dan over op een stapfiets met 2 wielen. Bij Zesso vind je loopfietsen voor ieder type kind. Houten tweewielers van Scratch in de vorm van een uil, zebra of giraf, stoere BMX loopfietsen van Chillafish en kleurrijke loopfietsjes van Billy en Baninni, zoals de Pepino, de Lima en de Wheely. Hier vind je loopfietsen in alle kleuren van de regenboog: blauw, geel, grijs, groen, oranje, paars, rood, roze, wit, zilver en zwart. Als je kind na veel spelen en oefenen zijn evenwicht heeft gevonden en zelfvertrouwen heeft ontwikkeld, kan je het op pad sturen op een roze of blauwe aluminium startfiets van Puky.

Go-carts en bolderkarren

Naast driewielers en loopfietsen vind je bij Zesso nog meer voertuigen voor kinderen, zoals go-carts van Puky en bolderkarren van Little World. Wat je ook kiest, je kind gaat er motorisch en cognitief op vooruit én heeft de tijd van zijn leven. Bij Zesso vind je voertuigen voor kinderen van 1 jaar tot 5 jaar, van eerste loopfietsen voor baby’s, over 2-in-1 meegroeifietsen, tot instapfietsen voor grotere kinderen. Bij onze wagens en fietsen staan veiligheid en comfort altijd voorop. Antislip handgrepen, gripvaste pedalen, veiligheidsgordels, lichtgewicht materialen, stuurvergrendeling, duwbeugels, ergonomische zitjes, handremmen en slijtvaste banden garanderen een optimale stabiliteit en een veilig leerproces. Koop vandaag nog een driewieler, loopwagen, loopfiets of kinderfiets bij Zesso en geef je kind een goede start op de baan!